Mack

Bink_Ooievaar

Mack

(Famous Mack Bär vom Ermstal)

06-12-2008

 

 

 

 

 

 

 

Mama van Mack : Amelie vom Ermstal

Papa  van Mack : Velvet Bernstein bar von der Ortenau

Geboorte gewicht : 480 gram

Roepnaam : Mack

Kleur: Bruin

1Mack net geboren

 

Mack had 1 broertje ( zwart ) en 3 zusjes ( 1 zwart & 2 bruin )

We hebben 2 jaar gewacht op Mack dus we waren overgelukkig dat er weer een bruine jongen in ons gezin kwam. Mack was onze eerste bruine puppy en de hele nestperiode hebben we via internet kunnen volgen. Dan zie je de hele ontwikkeling en dat was voor ons een geweldige ervaring.

2Mack 1 week1

 

Macks mama woonde nogal een stukje uit de buurt en zo maken we toch de eerste 8 weken van zijn leven mee. Op 9 Jan 2009 zijn we de eerste keer naar Mack gaan kijken. Wat een prachtig klein mannetje was Mack.

3Mack 005

 

04-02-2009 Zijn we Mack gaan halen.

Samen met George zijn we aan de reis begonnen en 7 uur later ( file ) kwamen we pas aan.

Mack weegt nu 9 kg en is best een flinke jongen geworden.

George neemt hem meteen op als zijn eigen kind, wat is het een prachtig gezicht om deze stoere kerel zo teder en liefdevol om te zien gaan met dit kleine mannetje. Er zijn totaal geen problemen als we naar huis toe rijden, Mack ligt lekker bij George te slapen alsof het nooit anders was

4 5 6

Als we even stoppen onderweg loopt Mack zelfs al aan het riempje mee en kijkt hij hoe George het doet. Het gaat geweldig tussen die 2.

7

 

Bij thuiskomst maakt hij kennis met Eros en Bink en ook dit gaat weer perfect.

Ook waren er veel felicitaties en “kraamvisite”.

Doodmoe van alle indrukken gaat hij lekker slapen en we horen hem niet een keer piepen.

9 10

 

06-02-2009 Mack is inmiddels Bink zijn dikste vriend. Ze zijn onafscheidelijk. Als hij wil spelen zoekt hij Bink op en wil hij slapen gaat hij naar George of Eros. Natuurlijk slapen Mack en Bink ook veel samen.

13 15 16-1

 

Vandaag waren we de eerste keer met Mack bij de dierenarts.

We hebben hem gewogen en hij weegt nu 9750 gram. De dierenarts heeft hem helemaal nagekeken en hij zit goed in elkaar, zei hij.

Als Renée komt is hij helemaal hoteldebotel want dan wordt hij gedragen en dat vind hij heerlijk.

11 12 16

 

16-02-2009 Vandaag is George heel plotseling overleden.

We laten Eros, Bink en Mack natuurlijk afscheid van hem nemen.

Mack begrijpt het niet maar Eros en Bink zijn helemaal van de kaart, net als wij.

Het roedel heeft geen leider meer en weet nog niet hoe nu verder.

Na verloop van tijd neemt Bink deze rol op zich ondanks zijn jonge leeftijd.

8

 

OP 3 maart gaan we Mack wegen en zijn gewicht is 16 kg. Hij is nu nog net geen 3 maanden en hij groeit als kool. Mack is een heel gemakkelijk mannetje, hij heeft maar 1 x een plasje binnen gedaan en hij kijkt heel veel van Bink af. Lopen aan de riem is ook geen probleem geweest. Hij is ook super lief en krijgt graag van iedereen een knuffel, zelfs op straat blijft hij wel eens staan kijkt de mensen aan met een blik van, zie je mij niet, ik wil een dikke knuffel.

Mack doet Bink heel veel na en probeert in april zelfs zijn poot al op te tillen met plassen. Heel voorzichtig natuurlijk maar toch viel hij om.

19 20

 

Op 27 april moesten we met Mack naar de dierenarts om een hoektandje te trekken.

Dit was afgebroken en werd niet door de nieuwe tand naar buiten geduwd.

Verder hebben we helemaal geen tandjes gevonden. Gewicht 39 kg.

06-06-2009 Vandaag is Eros gestorven, alweer een zwarte dag voor ons allemaal.

Eros bracht bij Mack altijd een stukje rust, Mack zal hem heel erg gaan missen net als wij allemaal.

14Mack & Eros (1)

 

04-07-2009 Vandaag zijn we voor het eerst gaan zwemmen met Mack en Bink. Bink vindt er niets aan maar Mack zwemt als een water rat. Wat is dit geweldig om te zien, zoals hij geniet van het zwemmen. We zijn deze zomer vaker met Mack gaan zwemmen. Als hij bijna 8 maanden is gaan we weer wegen en nu weegt hij 48,2 kg. Hij heeft Bink met gewicht ingehaald en Bink is al bijna 2 jaar!!

zwemmen (1)P1050039 4-8-2011 (10)

 

09-08-2009 Vandaag krijgt Mack er een broertje bij, Gismo komt bij ons wonen. Gismo is 15 weken jong  en na 2 dagen terug gebracht naar de fokker omdat hij zo druk is !!!!  en ja dat is hij zeker, Mack vindt het helemaal niet leuk en is een beetje van streek daar al dat geweld. Gismo is net een wervelstorm. We knuffelen nu heel veel met Mack om hem te laten voelen dat hij nog steeds onze bruine kanjer is. Ongeveer een week later is de rust wedergekeerd en Mack heeft een nieuwe vriend erbij. Bink krijgt een nieuw bedje maar deze 2 bruine vrienden moeten natuurlijk voor Bink controleren of het wel een goed bedje is.

21

 

06-12-2009 Vandaag wordt onze knuffelkont al 1 jaar. Zijn gewicht is nu 56 kg. Hij doet het prima, zijn grootste hobby is eten.

17 18

 

25-02-2010 We waren vandaag met Mack bij de dierenarts en heeft Demodex ( huidmijt ) hij heeft er erg veel last van en we moeten hem ieder maand een pipetje advocate in zijn nek doen. We hebben ook hem gewogen zijn gewicht is 58 kg. Het was een lange en witte winter, voor onze jongens natuurlijk helemaal geweldig, ze genieten van de sneeuw en de kou en zijn haast niet naar binnen te krijgen. We gaan veel met ze wandelen en ze ravotten de hele dag in de sneeuw. Dit is helemaal hun weer.

sneeuw (1)13-01-2010 (12) 13-01-2010 (25)

 

12-05-2010 Mack heeft veel last van zijn mannelijke hormonen, daardoor heeft hij veel last van voorhuid ontsteking. De dierenarts raad ons aan om hem te castreren, maar dat willen we eigenlijk voorkomen. We hebben hem een implantaat laten zetten en dit werkt super bij Mack. Gewogen 61 kg. Zijn ogen zijn ook steeds ontstoken en moeten we vaak met zalf behandelen.

21-1 22 22-1

 

16-09-2010 Lekker met Mack in Schwartzwald op vakantie, hij geniet van elke minuut, lekker alle aandacht even alleen. Ook gaan we even bij zijn mama en oma op visite

26 MacK & Mama & Oma (1)

 

04-03-2011 Gewicht 64 kg Mack is nog steeds een lekkere knuffel kont en heeft graag aandacht en geniet daar ook dubbel en dwars van. Hij is ook echt een lekker manneke. Een paar maanden later in July 2011 krijgt Mack het ineens erg moeilijk met zichzelf, hij zit niet lekker in zijn vel, is opeens bang voor van alles en nog wat en “bijt” soms naar iemand.

De dierenarts denkt dat het implantaat te zwaar voor hem was, hij heeft nl nu een implantaat voor een jaar en de vorige keer van een half jaar. We proberen hem met heel veel extra aandacht hierdoor heen te krijgen. Van alle aandacht van ons geniet hij wel weer heel erg.

23 23-1 24

Het gaat steeds beter met Mack, hij knuffelt nog steeds graag en hoe meer hoe liever.

We wandelen ook heel veel met hem alleen, dan heeft hij weer lekker veel aandacht en voor ons lekker makkelijk en ontspannen lopen.

24-1 25

Het gaat goed met Mack hij is weer helemaal de oude, heeft geen implantaat meer en ook dat gaat heel erg goed. In de zomer proberen we, als het heel erg warm is, met hem te zwemmen en dat vindt hij helemaal geweldig. Kinderen vindt hij geweldig, dan wordt geknuffeld en knuffelen blijft voor Mack het mooiste dat er bestaat.

kids (1) kids (2)

December 2012 gaat het ineens heel erg mis met zijn voetzooltjes, Mack kan bijna niet meer lopen van de eczeem onder zijn pootjes. We zalven, geven antibiotica en dokteren, maar niets helpt.

Het gaat een beetje beter en komt dan weer net zo erg terug.

Mack wordt er moedeloos en lusteloos van, en wij ook.

Maart 2013 gaan we naar een dermatoloog in Oisterwijk met Mack en daar komen ze erachter dat Mack gisten heeft onder zijn pootjes. Nu we weten wat er is kunnen we behandelen en gaat het vlug beter met Mack. We hebben ook bloed laten prikken voor onderzoek, want bij een gezonde hond maken gisten geen kans. Uit het bloedonderzoek komt dat Mack zijn schildklier te langzaam werkt.

Hier krijgt hij pillen voor.

27 28 29

Juli 2013 Het gaat weer super goed met Mack, we moeten ieder half jaar bloed prikken voor zijn schildklier maar het gaat gelukkig allemaal prima. Zeker als hij veel aandacht krijgt en nog steeds veel wordt geknuffeld. We hebben heel erg warm weer en we zetten voor Mack een kinderbadje achterom, dan kan hij in het water wanneer hij wil, en geloof maar dat hij vaak in het badje is.

Heerlijk om deze grote bruine knuffel beer zo te zien genieten. De kinderen komen een weekje logeren en Eli zit heel veel met hem in het kinderbadje. Mack geniet van het water en de aandacht die hij krijgt van Eli. Het zijn hele dikke vrienden.

zwemmen (2)

29-08-2013 Vandaag gaan we met Mack naar Gutach Scharzwald. Ym en Bono gaan ook mee. We hebben heel veel geluk met het weer en daarom gaan we met Mack zwemmen in de Gutach. Na een lange wandeling is dit voor hem een geweldige afsluiting. Wat kan hij van water genieten. Bono gaat alleen met zijn pootjes erin en op het weiland achter de Gutach gaat Bono zich droog rennen.  Dat is voor Mack natuurlijk een uitdaging om daaraan mee te doen. Wat is dit leuk om te zien hoe klein en groot zo goed samen gaat.

Ook wij genieten intens van ons lang ( maar te kort ) weekend. Dit is voor ons allemaal voor herhaling vatbaar.

172 233 mack en bono

06-12-2013

Onze lekkere knuffel is vandaag jarig. Proficiat Macky met je 5de verjaardag, dat worden veel knuffels vandaag. Geniet er lekker van.

021 02-05-2013 (15) - kopie

18-01-2014
Dit weekend waren Roswitha en Reiner met Amelie bij ons om op puppy bezoek te gaan bij Roelineke en Piet van kennel : Uut oons Berehuus.  We zijn gaan kijken naar de 7 kleine baby’s. Al heel mooi in de vacht, heel rustig en tevreden. Mooie lijfjes met een mooi koppie. Har is thuis gebleven om te babysitten en heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om een paar mooie foto’s te maken van moeder Amelie en zoon Mack.

 014048 016

 

02-03-2014

Sydney komt carnaval vieren in Nederland. Van carnaval vieren komt niet veel maar van knuffelen des te meer. Mack geniet weer met volle teugen van al deze aandacht. Hopelijk komt ze vlug weer om verder te knuffelen.

001 002 006

19-10-2014 Lekker gaan zwemmen met Mack & Gismo. Amelie  & Shalina & natuurlijk Reiner & Roswitha waren ook van de partij. Een heerlijke dag gehad, Mack heeft lekker gezwommen en ook wij konden lekker even ontspannen.

130 087

09-11-2014 Heerlijk herfst weer, er lekker op uit met de jongens. Kayleigh hun vriendinnetje mag ook mee. Wat hebben we weer genoten van onze heerlijke beren en hun vriendinnetje.  01-11-2014 (38)01-11-2014 (26)

06-12-2014 Vandaag vieren we feest, onze Mack is jarig. 6 jaar geworden vandaag. Waar gaat de tijd heen. Samen bouwen we een feestje en Mack staat de hele dag in het middelpunt.

 

003
09-01-2015  We hebben een heerlijke week  vakantie gehad, met onze jongens, bij Reiner & Roswitha. Wat hebben we weer genoten. Gismo & Shalina hebben wel het meest van elkaar genoten. Wat zullen ze elkaar weer missen. Mack blijft een beetje op afstand van al dat geweld. Soms wil hij meespelen, maar dan gaat het toch,  voor zijn doen allemaal een beetje te ruw en trekt hij zich weer terug. Dan komt Mack lekker bij ons knuffelen en is zijn dag ook weer goed. Heerlijk om zo te genieten van mens en dier. Jammer dat het weer voorbij is, maar dankbaar voor zulke lieve vrienden.
 523 092
 31-01-2015  Een heerlijk weekend met Sydney en Ylian. Mack is altijd zo blij als de “kindjes” komen. Lekker een weekend vol met knuffels en aandacht. Gismo bekijkt het allemaal een beetje op afstand. Sydney vindt hij leuk maar Ylian is hem nog iets te klein en te druk. Maar Mack geniet alleen maar van deze kleine druktemaker. Ylian en Sydney hebben deze keer ook zelf de foto’s gemaakt van hun zelf en van Mack en Gismo. Hierbij een klein impressie :
 091 088 085 080 028 007 014 001 Sydje
19-02-2015 Met Mack naar de dierenarts. Hij heeft de hele bovenkant van zijn staart is ontstoken. Het bovenste gedeelte van zijn staart wordt helemaal kaal geschoren. De ontsteking helemaal uit gewassen en er komt flink wat zalf op. We krijgen ook tabletten mee tegen de jeuk. Zo zielig, zeker als we het net verzorgt hebben. Mack wordt dan gek van de jeuk. Gelukkig werken de tabletten heel snel. Gewicht 65 kg.
 30-04-2015  Mack wordt vandaag aan zijn oogjes geopereerd. Aan zijn rechter oogje heeft hij een wratje en in zijn linker oogje een goedaardig gezwelletje. Het wratje branden ze weg en het gezwelletje snijden ze weg. Hier komt 1 hechting in. Mack wil meteen als hij wakker is naar huis en sjokt slaap dronken door de dierenarts praktijk. Hij is te groot voor in een hok zijn roes uit te slapen en ligt daarom achter bij de kantine. Mack is heel onrustig en daarom mag hij lekker snel naar huis om daar zijn roes ui te slapen. Ik ben zo blij dat hij weer thuis is. Nu heeft hij ook rust en slaapt lekker. We zalven nog een paar dagen en alles is weer goed met zijn oogjes.
WP_20150508_001 WP_20150508_002

07-05-2015 Vandaag hebben onze jongens een nieuw drinkmeubel gekregen. Deze hebben we laten maken bij http://www.silhouetdogshop.nl/ De bak is geweldig geworden en precies de juiste hoogte. Mooi stevig en stabiel. De andere standaard viel telkens om en was alles nat. Dat gebeurd nu niet meer. We zijn er allemaal blij mee. Dank je wel, Petra Schoemaker-Groeskamp.

WP_20150507_006 WP_20150507_004

08-05-2015 We hebben vandaag een geweldige verassing gekregen van :  www.beletteringservice.nl . We hebben onze tuin veranderd en tussen ons en de buren een muur laten metselen. Maar de garage muur van de buren staat ook op de rooi lijn. Dus er was een stukje nieuwe muur, een stukje oude muur en weer een stukje nieuwe muur. John van www.beletteringservice.nl, vond dat heel erg lelijk en bedacht een geweldige oplossing.
WP_20150512_005 - kopie WP_20150512_002 - kopie
Dank jullie wel Gertie & John voor dit prachtige cadeau.

02-09-2015 Diego op vakantie bij ons. Wat een lieverd is hij. Het liefst had ik hem gehouden zo’n schatje is hij.

003 052 017

17-10-2015 Heerlijk een weekje weg naar Winterswijk met de jongens. Har z’n 60ste verjaardag daar gevierd. Lekker rustig. Geweldige omgeving en redelijk weer. Wat hebben we genoten.

042 026027

03-11-2015 Vandaag kregen we het droevige bericht dat Amelie, de mama van Mack, is gestorven. Alweer valt er een groot gat in ons Newfy hart. Amelie was voor ons heel erg speciaal. Ze was niet alleen de mama van Mack maar ook een lieve en oppassende vriendin/tante voor Gismo. Ik heb de eer gehad om haar meermaals in de ring te mogen showen en nooit was dat zo gemakkelijk als met Amelie. Wij gaan haar verschrikkelijk missen. Altijd als ze bij ons was, was het een beetje feest, zo lief en zo aanhankelijk. Lieve Amelie wij gaan jou vreselijk missen. Aan gene zijde staan zeker heel veel vrienden op jou te wachten en wijzen jou verder de weg. Dag lieve schat. Je blijft een beetje ons meisje.

Wij wensen Reiner & Roswitha heel veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken. Ook Shalina gaat haar vriendinnetje natuurlijk heel erg missen. Een dikke knuffel voor jullie en onze gedachte is bij jullie.

032 023 069

06-12-2015  Vandaag wordt onze allerliefste Mackie al 7 jaar. Wat vliegt de tijd. Ik weet nog als de dag van gisteren dat we het bericht kregen van Reiner en Roswitha, dat er voor ons een klein bruin mannetje was geboren. We hebben gehuild van blijdschap. Ilyan heeft een mooie kroon voor Mack gemaakt. Die 2 samen is ook zoveel liefde, dat straalt gewoon. Ook door Gismo wordt hij gefeliciteerd.

217 081 065 028

25-12-2015 Dit jaar een kerstkaart van Mack. Wij wensen alle bezoekers van onze website hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2016

kerst15

16-01-2016 Kijk ik heb nieuwe schoenen gekregen hahaha.  Als het erg nat is krijgt Mack rode geïrriteerde voet zooltjes. Als we gaan wandelen met nat weer doen we tegenwoordig honden schoentjes aan en dan heeft hij nergens laats van. Ideale oplossing. Mack vindt het ook helemaal niet erg om schoentjes aan te hebben. We hebben zelfs het gevoel dat hij het prettig vind. Hij loopt tenminste een stuk sneller met zijn schoenen aan.

WP_20151219_005

18-01-2016 Quinn & Gwenn zijn bij ons dat vind Mack geweldig. Kindjes is helemaal zijn ding. Ze knuffelen en spelen en Mack krijgt zo heel veel aandacht.  Als Har thuis komt ga ik een stukje met Mack en Quinn lopen. Quinn moet natuurlijk de riem vast houden. Mack weet precies dat hij voorzichtig moet lopen en niet kan trekken.

Quinn en MackQuinn en Mack1

01-07-2016 Het is voor Mack altijd feest als de kindjes er zijn. Hij wil er alleen maar bij zijn en spelen en natuurlijk wandelen. Mack is ook heel voorzichtig met ze en zeker Gwenn is helemaal hoteldebotel van Mack.

WP_20160630_007 WP_20160630_004 WP_20160630_003 WP_20160630_00214-09-2016 Mack begint een beetje te wennen aan Nero. Hij vindt hem nog steeds niet geweldig maar Mack loopt in ieder geval niet meer weg als Nero komt. We proberen zoveel mogelijk met Mack en Nero samen te doen, zodat Mack makkelijker went aan deze kleine aap. Mack begint ook weer te spelen en om aandacht te vragen. Gelukkig. Mack begint een hele grijze snoet te krijgen, dat is zo lief!!                    026

15-09-2016 foto’s gemaakt van alle 3 samen                                          037

28-10-2016 Het is heerlijk herfst weer en we zijn lekker gaan wandelen met onze mannen. Mack geniet van deze wandelingen. Hij is heel traag en geniet op zijn eigen wijze van de extra aandacht die hij dan krijgt. Wat is het toch een lekker stuk, zo lief, zo vertederend. Wat ben ik toch gek op dit manneke.

mijn-mannen06-12-2016 Hiephiephoera!! Cadeau met strikVerjaardagstaartCadeau met strik Vandaag vieren we feest, want onze Mack is jarig  8 Jaar is onze kanjer vandaag geworden. Elke dag is het meer genieten van deze lieve schat  en we hopen dat we nog heel lang van deze lieverd mogen genieten. Hij is een echte kanjer, zo’n lieverd.Rood hartRood hartVan Harte Gefeliciteerd lieve schat en een hele dikke knuffel van ons allemaal. Feestende emoticonFeestende emoticonHondengezichtHondengezicht Love you Rood hartRood hart  mack-8-jaar-1

05-01-2017 Met Mack bij Jeroen Kusters geweest in Maastricht. Jeroen is honden tandarts en heeft naar het gebit van Mack gekeken omdat we van mening waren dat er iets niet in orde was. Mack heeft tandsteen en dat gaat hij 02-02-2017 verwijderen onder narcose en een kies die niet zo goed uitziet maar hij nog geen mening over kan geven. Dat kan ook dan pas. Gewicht 68 kg. Mack heeft het super goed gedaan bij de dierenarts. Onze lekkere grijze toet !!

046 02-02-2017 Onze lieverd hebben ze toch een kies moeten trekken. De kies was dwars doormidden. Mack is onder narcose geweest en is nog helemaal suf. Gismo weet niet wat hij er mee aan moet e probeert Mack de hele tijd te troosten. Zo lief 22-11-2015-7

19-05-2017 Met Macky bij de dierenarts geweest. Hij hoest zo akelig de laatste dagen en daar heb ik geen goed gevoel over. Even hart luisteren en daar kunnen ze aan de onderkant niets horen. Mack krijgt plas tabletten en maandag terug voor een echo van hart en longen.

22-05-2017 Met Mack echo gaan maken van hart en longen. Wat is het toch een lieverd, laat alles makkelijk over zich heen komen. Mack wordt aan beide zij kanten flink geschoren en op de echo zijn nog een paar vlekjes op de longen te zien. Hart ziet er perfect uit, gelukkig. Waarschijnlijk heeft Mack een longontsteking gehad en is alweer herstellende. We moeten verder met de plas tabletten en dan langzaam afbouwen. Natuurlijk moeten we veel met hem naar buiten, ook s ‘nachts, maar dat is geen probleem, dat doen we met liefde.

26-06-2017 Voor Mack een nieuw bedje gekocht. Nero vond het bedje van Mack waarschijnlijk niet leuk en dacht eet het maar op. Het was toch niet zo lekker als hij dacht en heeft er toen maar flink aan gebeten. Mack is er in ieder geval heel erg blij mee.

28-07-2017 Lekker een stik gaan wandelen met mijn spetter. Er is een zonnebloemenveld bij ons in de buurt en daar een paar foto’s gemaakt van onze lieverd!

 en onderweg naar huis ook nog. Met zijn lekkere kwijl bekkie.

23-08-2017 Het gaat niet zo goed met Mack. Hij hijgt heel erg en is heel erg onrustig. We gaan met hem naar Guido en zijn hartslag is 308!!! Hartslag verlagende medicatie gekregen en maar alleen plassen en poepen achterom. Totaal geen inspanning laten doen. De dag erna terug en de hartslag is een heel stuk lagen pfff , gelukkig. De bloedwaarde van het calcium zijn veel te hoog en Guido legt Mack aan een vocht afdrijvend infuus. 25-08-2017 Voor alle zekerheid heeft Guido ons doorverwezen naar Utrecht. Daar aangekomen zien we Mack heel erg opknappen. Het infuus en de pillen hebben hun werk gedaan maar later dan verwacht. In Utrecht vinden ze daardoor ook niets alarmerends. We gaan iedere week even naar Guido terug voor een ECG te maken en bouwen langzaam af net de medicatie.  29-08-2017 Onze 2 jongens komen een paar dagen logeren en dat Ylian komt vindt Mack helemaal het einde. Die 2 samen is zo’n geweldig setje. Echte liefde.

Vanaf donderdag 21-09 stoppen we helemaal met de medicatie op advies van Utrecht.

Mack is behoorlijk kaal geschoren!! 28-09-2017 Mack is weer niet lekker, hijgt veel en is behoorlijk lusteloos. Het is erg benauwd buiten dus even afwachten of het aan het weer ligt. 29-09-2017 Ook vandaag is Mack niet echt lekker. 02-10-2017 Het weekend is voor Mack erg zwaar geweest. Vandaag opnieuw naar Guido. Hartslag is alweer over de 200. We worden er een beetje moedeloos van. Weer pillen en woensdag terug. 03-10-2017 In het wijkblad in Sittard staat Ylian met Mack voor dierendag. Jan heeft deze foto ingezonden en de foto is ook nog uitgekozen voor het wijkblad. Hoe leuk is dit??

04-10-2017 Terug naar Guido en de hartslag is gelukkig alweer iets rustiger maar nog steeds 136. Guido neemt weer contact op met de cardioloog van Utrecht. Geen leuke dierendag voor Mack. 06-10-2017 Met Mack naar Utrecht. Het gaat helemaal niet goed met hem. Daar aan gekomen blijkt dat Mack in 6 weken tijd, 5 kilo is aangekomen. Dat kan nooit!!! Hij eet namelijk heel erg slecht. Onderzoeken worden gedaan, echo wordt gemaakt en dan komt de uitslag als een mokerslag. Het gaat heel erg slecht met Mack. Hij krijgt andere medicatie en ze willen hem opnemen om te zorgen dat de dosis die hij krijgt, niet te hoog of te laag is voor Mack.

Ik weiger om mijn mannetje daar te laten. Als het echt zo slecht met hem gaat, sterft onze jongen misschien daar. Met vreemde mensen om hem heen, in een vreemde omgeving. Nee, nee en nog eens nee !!! Hij gaat mee naar huis. Klaar…  En als hij dan moet gaan, is hij tenminste thuis bij mensen die hem lief hebben. Ik bel meteen met Guido en hij is op z’n zachtst gezegd woedend op de cardioloog die zei dat we de medicatie konden stoppen. Alle ECGs die Guido maakte stuurde hij op naar Utrecht en vroeg hun die te interpreteren. 07-10-2017 Het gaat redelijk met Mack. Hij eet weer, drinkt en plast veel. We houden een dagboekje bij van alles en maandag even terug koppeling met de cardiologe in Utrecht. 09-10-2017 Mack gaat steeds verder achteruit. Eten is moeilijk en hij krijgt nu alleen nog maar lekkere dingen, maar zelfs dan eet hij niet. S ‘middags gaat hij steeds meer achteruit en dan begint hij ook nog te braken. We gaan op gesprek bij Guido en besluiten met pijn in ons hart om hem morgen te laten gaan. Het gaat niet meer. Het hart van Mack wil niet meer.

10-10-2017 Hebben we afscheid moeten nemen van onze Mack. Wat hadden we jou nog graag een tijd bij ons willen hebben, maar het heeft niet zo mogen zijn. Je was onze knuffel, onze beste vriend en beschermer. Je gaf ons altijd een gevoel van veiligheid, huis en haard werd door jou bewaakt. Wat gaan we jou missen. Lieve Mack, dank je voor jou liefde. We  houden van jou.

12-10-2017

Mit Schmerz in unserem Herzen mussten wir Mack über die Regenbogenbrücke gehen lassen ???
Vielen Dank Reiner und Roswitha,
Für diesen großen Jungen.
Mack war großartig, ein Goldstück von Charakter????
Wir könnten fast 9 Jahren vom ihm genießen

10-10-2017 Hebben we afscheid van Mack genomen. Het was een moeilijk afscheid omdat het zo snel ging. Wat ga ik hem missen. Mack was zo bijzonder, zo speciaal, zo lief. Mijn lekkere knuffel.

Mack blijft voor altijd onze kabouter.

06-12-2017

Vandaag zou onze Mack 9 jaar zijn geworden. ?? Zijn hoedje was al klaar en paste precies.?? Nu kijken we vanavond omhoog en de mooist stralende ster aan de hemel is onze Mack ??? ?? Voor altijd in ons hart. Mack was zo bijzonder. Mis hem nog iedere dag, ieder uur, elke minuut.

 

Geronimos Place