News

27-10-2019

27-10-2020

Het is al een jaar geleden dat we heel plotseling afscheid moesten nemen van Gismo. 😰😰Een jaar zonder mijn grote liefde, mijn maatje en steun en toeverlaat. Iedere dag denk ik aan mijn grote vriend en het gemis is nog steeds niet minder geworden😢😢Wat heb ik toch genoten van dit manneke. Zijn uitstraling, zijn liefde, zijn geduld, zijn geweldige karakter. Hij was een maatje door dik en dun. In goede en in slechte tijden. Lieve Gismo, Ik hoop zo dat het goed met je gaat aan de andere kant van de regenboogbrug.🌈🌈 Als iemand verdiend heeft, dat het goed met hem gaat, dan ben jij het. Ik mis je en mijn hart doet nog steeds pijn van verdriet. Ik had je nog  heel vaak willen zeggen dat ik heel, heel veel van je hou. 💔💔💔  Dag Lieverd😘😘Until we meet again

 

 

 

Na de dood van Gismo heb ik niets meer aan deze website gedaan. Ik kon het niet opbrengen.💔💔 We zijn nu 5 maanden later en nog steeds doet het verlies van mijn kanjer zoveel pijn. Ik ga vanaf nu weer proberen om jullie op de hoogte te houden van alles wat we meemaken met onze mannen. De updates staan onder hun eigen naam

02-08-2020

We gaan een stukje lopen met de mannen en komen Marij en Al tegen. Ooo zegt Marij, wacht even ik maak even een paar foto’s van jullie. Zo lief en zo leuk. Dank je wel Marij ze zijn prachtig. 😘😘

21-07-2020

Een prachtig cadeau gekregen van Mireille. Kleine Gismo 😍😍💖💖 Ik ben helemaal onder de indruk. Wauw, wauw en nog eens wauw. Merci beaucoup Mireille 😘😘😘 Hij krijgt een heel mooi plekje in huis💝 

25-07-2020 

Weer hele mooie foto’s ontvangen van Velvet. Ik vind haar zo mooi💛💛💛

18-07-2020

En dan de volgende verrassing: Onderstaande foto’s kreeg ik van Nel van Velvet. Ik was al verliefd op dit meisje. maar nu al helemaal. Wat is het een mooi poppetje. Hopelijk gaan haar nieuwe eigenaren haar showen. Ze is zo mooi, de wereld moet haar zien💛💛💛💛

14-07-2020 

De bel gaat en er staat toch wel zo’n grote verrassing voor de deur🎁🎁. Jack is er met Bolle. Nou dit is voor mij echt een kadootje. Wat een leuk kereltje is hij. Zo lief en zo mooi,💙💙 als je hier nog niet verliefd op wordt dan weet ik het ook niet meer. Gelukkiger hadden ze me niet kunnen maken. Dank je wel Jack, hier heb je mij een heel groot plezier mee gedaan.😘

 

Ik kijk even de mail na en dan krijg ik zo’n mooie verrassing te zien. Een vooraankondiging van de titelpagina  van Unser Bär 4/2020. 😍😍😍 Hoe trots kan een mens zijn. Mijn jongens op het titelblad 😃😃😃Jippie

07-06-2020 

Ook Vasco is nu naar zijn nieuwe thuis. Het is stil geworden bij Nel en Rob en het is stil met foto’s. Heb al even contact gehad met de nieuwe eigenaar van Vasco en vanaf nu heet hij : Bolle😃😃 Deze naam past perfect bij hem, hij is een kleien bolle beer. Lieve Bolle, hopelijk zie ik je gauw. Jij groeit vast en zeker uit tot een fantastische mooie kerel💙💙

06-06-2020

De meisjes zijn nu naar hun nieuwe baasjes. Morgen gaat ook Vasco naar zijn nieuwe thuis. Ik ga ze missen. De foto’s, de verhalen😥😥😥. Wat ben ik blij dat ik alleen maar jongens heb. Ik zou het niet aankunnen om 8 weken voor het kleine grut te zorgen en ze dan mee te geven met vreemde mensen. Maar dan krijg ik van Nel een foto gestuurd, hoe welkom klein Velvet is bij haar nieuwe baasjes en dan is het gevoel weer goed. Zo lief getekend door de kindjes van de nieuwe baasjes van Velvet. 💛💛💛

Het ga je goed kleine lieve Velvet💝💝 en kleine lieve Valente💝💝. Jullie zitten voor altijd in mijn hart🥰🥰

 

06-06-2020

Dan gaat de bel en staat de postbode voor de deur met een pakket. Ik heb niets besteld. Er staat toch jou naam op. Oke. Maak het pakket open en er komen honden koekjes tevoorschijn. Maar daaronder ligt een nog grotere verrassing : Een boekje van Nel en Rob.📖📖 Een aangepaste versie wat de pups mee krijgen. Speciaal voor ons gemaakt. Zo mooi. Zo bijzonder. Dank jullie wel Nel en Rob.😘😘 Ik heb het gisteravond in een ruk uitgelezen.

05-06-2020

Nel heeft  puppy boekjes gemaakt en een hele leuke mand met allemaal leuke speeltjes en voertjes erin. Zo leuk gemaakt. De nieuwe pup eigenaren worden verwend😏😏. Zo leuk gemaakt. Daar steekt heel veel liefde in 💙💛💖

03-06-2020

We gaan langzaam aan naar het afscheid van de pups toe. Gelukkig krijg ik nog geregeld foto’s van Nel. De nestinventarisatie was geweest en ze vonden de pups ontzettend mooi. Mooi zwaar bone en prachtige types. Wat ga ik dit missen.😔😔 Hoorde van Nel dat Vasco in Sittard bij Jack Houben gaat wonen. Daar ben ik heel erg blij mee.

31-05-2020

Shanelle laat haar kleintjes nog steeds even drinken als ze hebben gegeten. Het toetje van mama😃😃 Wat is ze toch een geweldige mama.

28-05-2020

Weer hele leuke foto’s ontvangen van de puppewuppe. Wat ga ik dat missen als ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Hopelijk kan ik ze ook dan blijven volgen.

21-05-2020

Naar Almere gereden om de pups van Raff en Shanelle te bewonderen. Nou mijn mond viel open van verbazing toen ik ze zag😮😮😮 Wat een prachtige pups zijn het. Goed ontwikkeld en heel, heel erg mooi💗💗💙. Dan kom je binnen en wist wel dat ze mooi waren van de foto’s en dat Nel en Rob zo tevreden waren, maar nu was ik op slag verliefd.🥰🥰🥰. We konden alleen maar bewonderen en beamen dat ze prachtig zijn. 321 foto’s geschoten📸📸📸 Shanelle is zo’n fantastische mama. |Leuk om te zien dat af en toe de pups nog bij haar mogen drinken.

Hoe trots kan je dan naar huis rijden. 🚗🚗We hebben ook een prachtig windlicht 🕯🕯gekregen van Nel en Rob met Newfy en namen er in gegraveerd. Ik vond het zo mooi dat de tranen in mijn ogen schoten. Wauw en nog eens wauw. Dank jullie wel Nel en Rob,😘😘 voor deze fantastische dag en het geweldige cadeau🎁🎁. Dit krijgt een speciaal plekje in huis

21-05-2020

Vanmorgen een prachtige foto ontvangen van Malia. Prachtig mooie dochter van Gismo. Wat is het een plaatje😍😍 

19-05-2020 

De kroost is vandaag gechipt. Ze hebben nu hun eigen ID 😁😁😁 Nel en Rob zijn er helemaal voor naar Zwolle moeten rijden ivm het Corona virus😷. De pupjes vinden het helemaal niet erg in de auto en gaan lekker slapen, zowel op de heen als op de terugweg😴😴😴. Op de foto’s tevreden in de auto.   

16-05-2020

14-05-2020 

Weer een paar leuke foto’s ontvangen van de pups. Ze waren gisteren voor het eerst buiten. Geloof maar dat dat genieten was. Ze zijn echt om op te vreten. ???

09-05-2020

Prachtige foto’s gekregen van Nel. Ze zitten nu in de puppy ren en hebben meer plaats om te spelen en te lopen. Ze zijn zo leuk.  

 

07-05-2020

En dan krijg je deze foto Hier smelt ik helemaal van ??

 

05-05-2020

Foto’s gekregen van Nel, waar Shanelle denkt dat ze haar baby’s al staand kan voeden. Helaas Shanelle, dat gaat nog even niet??

29-04-2020

Vandaag een heel leuk filmpje ontvangen van de pups. Het gaat heel goed met het trio???. Zo leuk die geluidjes die ze maken. Helaas kan ik dat niet met jullie delen.??

28-04-2020

Het heeft niet zo mogen zijn?? Kleine Verdi heeft zijn gevecht verloren?. Verschrikkelijk nieuws, maar voor hem is het goed zo. Ook dit kleine manneke komt onder de vleugels van opa Gismo?? Wat een verdriet. Vanaf hier wens ik Nel en Rob heel veel sterkte toe. Ze hebben zo met en voor dit kleine manneke gevochten??

Louise maakte deze prachtige foto voor Nel en Rob en schreef er dit bij :

Rust Zacht lief Beren Kleinkind ?

Een woord van Troost ?
Een warme gloed ?
Wil ik jullie bij deze sturen ?
Zodat jullie weten ?
Dat we aan jullie denken ?
In deze droevige uren ?

Als iets liefs je verlaat ?
Blijft nog altijd de herinnering ?
Dikke Knuffel ?

Zo lief. Dank je wel lieve Louise ?? Je bent een schat

26-04-2020

Weer leuke foto’s mogen ontvangen. Gisteren een heel lief berichtje ontvangen van mensen waar Verdi naar toe gaat.??Ze vinden Raff helemaal fantastisch en zijn heel erg blij met een pup uit deze combi. Ik ga nog geen naam noemen, voordat deze mensen zelf bekend maken dat er een pup naar hun komt. Ze willen contact☎☎ houden en dat waardeer ik altijd heel erg. Meestal weet de eigenaar van de reu niet waar de pups zijn en ik volg ze toch heel erg graag. Tenslotte ben ik toch ook een beetje oma ??

25-04-2020

Weer leuke foto’s gekregen van Nel. Precies 2 weken jong

22-04-2020

Het gaat niet zo goed met Verdi?? Het kleine manneke is een longontsteking aan het ontwikkelen en krijgt nu antibiotica. Kom op kleine kabouter??, vecht. Hij drinkt heel slecht bij mama en blijft dus in gewicht nogal achter. ⚖⚖Hopelijk gaat het snel weer beter met dit klein vechtertje.

 

 

 

 

19-04-2020

1 doos vol puppy’s ??

18-04-2020

Weer prachtige foto’s ontvangen van de pups. Ik vind dit zo leuk. Zo kunnen we heel goed alles volgen. Ze zijn alle 4 prachtig, maar ik ben wel helemaal verliefd op Verdi. Hij is mijn favoriet.????

 

17-04-2020

De pups drinken nu goed en groeien als kool. ????

16-04-2020

Vandaag weer een paar leuke foto’s gekregen. Het gaat heel erg goed met de 4 pupjes. Ze hebben ook al een naam gekregen. Dat is veel leuker dan bandje groen, blauw, geel of rood.

      De kleine bruine man is Verdi ??? 

Het mooie bruine meisje is Valente ???

Het lieve bruine meisje is Velvet ???

De zwarte kanjer heeft de toepasselijke naam gekregen: Vasco???

14-04-2020

Vanmorgen het verdrietige bericht ontvangen dat het kleine mannetje met het paarse bandje is overleden ???. Slaap zacht kleine man. Ja bent nu bij opa Gismo en hij zal heel goed op jou letten, dat weet ik zeker.

12-04-2020

Louise heeft weer een prachtig filmpje gemaakt, dat kan ik jullie helaas niet laten zien, maar ik heb natuurlijk van Nel ook weer foto’s gekregen.

11-04-2020

Hiep, hiep, hoera de puppy’s zijn geboren?????Het zijn er 5?????. 1 Bruine jongen?, 2 zwarte jongens?? en 2 bruine meisjes??

Zo trots op deze Shanelle en Raff??Dat hebben ze toch mooi voor elkaar gekregen.

10-04-2020

Vandaag een temperatuur curve ontvangen van Shanelle. Zo kan Nel in de gaten houden wanneer het ongeveer zover is. Ik leer heel erg veel bij op dit ogenblik?‍??‍?

08-04-2020

Een heel erg leuk filmpje gekregen van Nel van alle spullen die klaar staan ??⚖?en de werpkist. Zo jammer dat ik geen filmpje op mijn website kan zetten??. Ongelooflijk wat er allemaal nodig is voor de geboorte van puppy’s. Het meest mooie van alles is dat we zo betrokken worden bij de zwangerschap en a.s geboorte van de pups.?? Dit hebben we nog maar 2 x eerder mogen meemaken??. Ook heeft Nel ons gevraagd om namen mee te bedenken die met een V beginnen. Helemaal super??

07-04-2020

We kregen vandaag een foto van Shanelle haar kaal geschoren buik??. Dit doen ze dat de pups dan beter bij de tepels kunnen en niet verstrikt raken in de haren. Een behoorlijk buikje!!

.

29-03-2020

Vandaag een paar leuke foto’s gekregen van een hele mooie zwangere Shanelle ??. Zo leuk om dat ook mee te mogen maken. Haar mooie dikke buikje te mogen zien is wel heel erg bijzonder. Dit wil ik dan ook zeker met jullie delen.

Zeg nu zelf, is dit niet fantastisch. Nog 2 weken te gaan.??

06-03-2020

Zo’n goed nieuws gekregen vandaag,  Raff en Shanelle worden ouders??. We zijn helemaal happy.?? Ik vond meteen de combinatie heel erg leuk. Nu nog even afwachten en Gismo wordt opa. Hoe leuk is dat. Ooit hoop ik ook nog eens een kleinzoon van Gismo welkom te mogen heten bij ons.

 

13-02-2020

Even een lekkere verwen dag voor  Mowin. Lekker in bad??en dan drogen, kammen en knippen. Hij vindt ook echt alles goed. Wat een ongelooflijk lief karakter heeft deze kanjer.Ik hou zo verschrikkelijk veel van Mowin. Ik smelt al als ik naar hem kijk. De uitstraling van dit manneke is allen maar liefde??

 

10-02-2020

Vandaag had Raff een liefdes afspraakje??  met Shanelle Du Coin de Menthe. Een heel mooi zwart poppetje. Het liefdes spel heeft plaats gevonden in Eersel. Toen Raff  Shanelle de eerste keer zag was hij meteen verliefd. ??Wij ook trouwens, ze is heel erg mooi. Nu krijgen we weer hele spannende weken.

 

27-10-2019

En toen was het stil ??????

Het begint als een gewone zondag. Opstaan, lekker knuffelen, ontbijten en douchen. Dan gaan we jongens kammen. Mijn enkel werkt niet zo mee dus alles op een laag tempo. Met Mowin hebben we veel werk vandaag maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn. De fotocamera wordt uit de kast gehaald en foto’s worden geschoten. Har gaat alleen lopen met de drie “kleintjes” en ik ga Gismo kammen. Zo trots op mijn kanjer. Als hij klaar is probeer ik van hem ook een paar foto’s te maken, maar daar heeft hij geen zin in. Koekjes, daar heeft hij zin in. Ik moet zo met hem lachen. Hij is zo leuk. Een paar foto’s zijn genomen en Gismo gaat weer voor de koekjes trommel staan. Och wat boeit het ook, hier jongen heb je nog iets lekkers. Har komt terug en gaat nog een stuk met Gismo lopen. Is altijd zo genieten. Als Har en Gismo thuis komen gaan we even voor de TV zitten met een bakje. Ineens een gil van Gismo, we rennen er naar toe, ik pak hem vast en hij sterft in mijn armen. Ik raak volledig in paniek. Schreeuw, nee Gismo, blijf hier. Har belt de dierenarts en hij is in 5-10 minuten hier. Maar er is niets meer wat hij kan doen als alleen maar de dood van mijn beste vriend, mijn maatje, mijn alles vast stellen. WAAROM???

 

 

 

 

 

Alle updates onder de tabbladen van de jongens

Geronimos Place