News

27-10-2019

En toen was het stil ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

Het begint als een gewone zondag. Opstaan, lekker knuffelen, ontbijten en douchen. Dan gaan we jongens kammen. Mijn enkel werkt niet zo mee dus alles op een laag tempo. Met Mowin hebben we veel werk vandaag maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn. De fotocamera wordt uit de kast gehaald en foto’s worden geschoten. Har gaat alleen lopen met de drie “kleintjes” en ik ga Gismo kammen. Zo trots op mijn kanjer. Als hij klaar is probeer ik van hem ook een paar foto’s te maken, maar daar heeft hij geen zin in. Koekjes, daar heeft hij zin in. Ik moet zo met hem lachen. Hij is zo leuk. Een paar foto’s zijn genomen en Gismo gaat weer voor de koekjes trommel staan. Och wat boeit het ook, hier jongen heb je nog iets lekkers. Har komt terug en gaat nog een stuk met Gismo lopen. Is altijd zo genieten. Als Har en Gismo thuis komen gaan we even voor de TV zitten met een bakje. Ineens een gil van Gismo, we rennen er naar toe, ik pak hem vast en hij sterft in mijn armen. Ik raak volledig in paniek. Schreeuw, nee Gismo, blijf hier. Har belt de dierenarts en hij is in 5-10 minuten hier. Maar er is niets meer wat hij kan doen als alleen maar de dood van mijn beste vriend, mijn maatje, mijn alles vast stellen. WAAROM???

19-05-2019

Naar school met mijn klein man Raff. Hij doet het zo goed. Zo trots.

17-05-2019

Hiep, Hiep Hoera, vandaag is onze kanjer al 2 jaar. Hij is zo mooi geworden, natuurlijk nog volop in ontwikkeling maar zo mooi en zo ongelooflijk lief. Mowin is een echte kanjer.

08-05-2019

En dan komt opeens dit voorbij ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hoe trots kan een mens zijn??

Dank je wel Peter Schlecht voor deze mooie woorden:

Geronimoโ€™s Place โ€“ Home of Champions!

Seit 1993 gehรถrt die Liebe von Ria und Harry Dietzenbacher aus dem niederlรคndischen Munstergeelen unseren Bรคren. In ihrem Zwinger โ€šGeronimoโ€™s Placeโ€˜ leben zurzeit vier Rรผden:
Gismo Bรคr vom Ermstal (*25/04/2009) , Grandbear Wow Precious Nero (*23/04/2016) ,
Wise Mowin vom Rosendahl (* 17/05/2017) und Raff van de Bloemenjungle (*25/04/2018).

Warum wir das hier erwรคhnen? Weil das augenblickliche โ€šFamilienoberhauptโ€˜, Gismo Bรคr vom Ermstal, ein echter Schwabe aus Bempflingen bei Stuttgart ist. Deswegen sind neben den Dietzenbachers auch Gismos Zรผchter, Roswitha & Reiner KleiรŸ, extrem stolz darauf, dass der braune Riese seit Mai Deutscher Veteranen Champion/VDH ist. Eine tolle Wรผrdigung zur Feier von Gismos 10. Geburtstag, der mit insgesamt 32 Nachkommen seine guten Gene auch weitervererbt hat.
Und auch seine beiden Sรถhne, Mowin und Raff, erzielten bei Veranstaltungen in diesem Jahr bereits vielversprechende Ergebnisse.
Doch die besondere Ehre gilt heute natรผrlich Gismo, dem wir noch viele gesunde Jahre wรผnschen!
Die Landesgruppe gratuliert den Besitzern und den Zรผchtern!

Gismo Bรคr Vom Ermstal / DNK/VDH-Jgd/L/VDH-Ch/Int.Ch.
Thaleischweiler/ 14-04-2019 : V1 Anw Dt Vet Ch VDH
Mannheim / 05-05-2019 : V1 Anw Dt Vet Ch VDH / V1 Anw Dt Vet Ch DNK
Das macht Gismo zum Deutschen Veteranen Champion VDH!

Wise Mowin Vom Rosendahl:
Eindhoven ( NL ) / 03-02-2019 : V2
Goes ( NL ) / 21-04-2019 : V1, CAC- CACIB

Raff van de Bloemenjungle:
Eindhoven ( NL )/ 03-02-2019 : V3
Thaleischweiler / 14-04-2019 : V1 Anw Dt Jug Ch VDH / DNK
Goes ( NL ) / 21-04-2019 : V1 Bester Jugendhund

06-05-2019

Vandaag gaan we, hopelijk, voor de laatste keer met Gismo naar Mannheim. Als hij vandaag een uitmuntend 1 loopt, is hij Veteraan Kampioen VDH. Yes, yes het is gelukt. Alweer een kampioenschap erbij. Zo trots op mijn kanjer. Hij doet het nog steeds fantastisch. Ook deze keurmeester was erg van Gismo onder de indruk.

Het was een prachtig, mooie dag met veel lieve mensen maar nog lievere en mooie honden. Eindelijk hebben we Galathee weer gezien en Malia en Merlin waren er ook.ย Allemaal kindjes van Gismo.

ย 

ย 

27-04-2019

Jill gaat foto’s maken van Nero en Mowin, terwijl Har en ik Gismo en Raff kammen. Nou ze zijn prachtig geworden. Goed gedaan lieverd. Ik ben trots op jou ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ย ย 

25-04-2019

Net als zijn papa Gismo, is ook onze kleine, grote man jarig vandaag. Dubbel feest, dus dubbel lekkers. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽŠโค๏ธ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽŠโค๏ธ๐ŸŽ‚Onze baby is vandaag 1 jaar jong geworden. Wat is dit jaar omgevlogen. We zijn Louise en Ad zo dankbaar๐Ÿ’–๐Ÿ’– dat we jou op mochten nemen in ons gezin. Gefeliciteerd kleine drukte maker. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

25-04-2019

Mijn kanjer, mijn alles, mijn grote liefde is vandaag jarig en we vieren met heel veel trots en waardigheid zijn 10de verjaardag.๐ŸŽ‚๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿฐ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽŠ๐Ÿฐ Zo trots op deze kanjer. ๐Ÿ’๐Ÿ’ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย Wat hou ik toch veel van dit manneke. Gefeliciteerd lieverd, hopelijk mag ik nog heel lang van jou genieten.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

ย 

23-04-2019

Vandaag is onze prins Nero jarig. En kijk hem eens liggen op zijn troon. 3Jaar alweer en ik weet nog als de dag van gisteren dat ik het bericht kreeg van Veera , dat hij bij ons mocht komen wonen. Overgelukkig toen, en overgelukkig nog steeds met deze kanjer. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Hopelijk mogen we nog heel veel jaren van deze lieverd genieten. Gefeliciteerd lieve schat en een extra dikke knuffel van ons allemaal. Love you ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™

21-04-2019

Een prachtige heel succesvolle paas zondag in Goes๐Ÿ†๐Ÿ† Wise Mowin Vom Rosendahl beste reu tussen klasse en CAC-CACIB ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿพ๐Ÿพen Raff van de Bloemenjungle beste jeugdhond๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿพ๐Ÿพ

14-04-2019

Met Gismo en Raff naar Thaleischweiler geweest. Wat een dag. Gismo beste veteraan๐Ÿ†๐Ÿ† en Raff beste jeugdhond.๐Ÿ†๐Ÿ† Gismo doet, nog steeds, alsof het showen de normaalste zaak van de wereld is. Staat hij in de ring, dan is dat zijn domein. Zo prachtig om te zien. Zo trots op deze kanjer.๐Ÿ’–๐Ÿ’– Raff gaat zijn vader na, denk ik. Ook hij doet, nu al, alsof hij niet anders gewend is. Heerlijk deze kleine grote man.๐Ÿ’–๐Ÿ’–

10-04-2019

Even een paar foto’s gemaakt van alle 4. Zo trots ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

17-03-2019

Super leuke dag gehad. Samen met Louise op pup bezoek geweest bij Romeo en Ricky. Heel veel geknuffeld, gelachen, gedronken en gegeten. Maar vooral heel veel lieve, leuke mensen ontmoet, die heel erg blij zijn met hun nieuwe gezinslid.

01-03-2019

Deze kleine man stinkt, dus moet Ym er aan te pas komen om hem weer fris en fruitig te maken. En kijk hoe meneer hiervan geniet. Hij komt bij Ym binnen en springt zo op tafel. Ik zeg, nee Nero eerst in bad en hij gaat zo het bad in. Zo geweldig.

ย 

27-02-2019

Het is prachtig weer vandaag en we gaan lekker genieten met deze kanjer. Heerlijk gekuierd. Op ons gemakkie een mooie senior wandeling gemaakt. Zo heerlijk om samen met Gismo te lopen. Lekker genieten en nergens op hoeven te letten alleen maar genieten van het weer en zeer zeker van elkaar. Ik hou zo veel van deze kanjer. Hij loopt lekker op z’n gemak, snuffelt eens hier en daar en loopt weer verder. Af en toe komt hij eens een koekje halen en kuiert weer verder. Genieten en nog eens genieten.

20-02-2019

Mowin is geslaagd voor de balans training. Hij heeft het zo super goed gedaan. Moest er even inkomen maar iedere week ging het een beetje beter. Hij, en daarmee ik ook, ging er van genieten. Zo jammer dat het alweer om is. Maar het manneke heeft er wel weer een certificaat bij. Super trots op mijn spetter. Jill kwam nog kijken en aanmoedigen.

09-02-2019

Vandaag is Raff geslaagd voor de puber cursus. Alweer super goed gedaan. Afgesloten hebben we met balans oefeningen en dat ging minder goed. Raff moest met zijn voorpoten op een krukje gaan staan en dat is niet geluktย . De eerste keer dat hij iets niet doet. Het lukte gewoon niet. Maar ook de balans cursus ga ik nog eens doen met Raff. Kijken wat hij daarvan bakt.

07-02-2019

Mijn grote kanjer Gismo wordt vandaag geopereerd aan zijn bloed oor. Het wordt steeds erger en we moeten nu al om de dag laten leeg trekken. Ik had gehoopt dat het niet nodig was maar helaas. Huilende emoticonHuilende emoticonHuilende emoticon

03-02-2019

Sven gaat Mowin showen. Mowin is door zijn onzekerheid niet zo makkelijk in de ring. Sven kan dat gewoon beter aan, eerlijk is eerlijk. Mowin ziet in Sven ook nog steeds zijn eerste baasje en voelt zich goed op zijn gemak bij Sven. Nou aan deze ย 2 knappe mannen in de ring zal het dus niet liggen. Zet hem op mannen.ย  Een prachtige 2de plaats hebben de mannen gelopen. Wat een prachtig keurverslag. Zo trots.

Raff is makkelijker, dus Raff show ik zelf. Raff vindt het heerlijk op de shows. Wat dat betreft is hij net papa Gismo, die vond het ook altijd leuk om geshowd te worden. Met Raff loop ik een mooie 3de plaats. Hij is nog maar net 9 maanden en doet als “klein” manneke mee met de “grote” jongens Emoticon met brede lachEmoticon met brede lach. Ook Raff heeft een prachtig keurverslag.

ย 

ย 

ย 

01-02-2019

Met Mowin en Raff naar Sven en Miranda, om mooi te maken voor de show zondag in Eindhoven. Wat zijn ze weer prachtig geworden.

25-01-2019

Gismo heeft een bloed oor. Wachten hoe het verder gaat, anders opereren.

23-01-2019

Alle updates onder de tabbladen van de jongens

Geronimos Place