Raff

Raff

(Raff van de Bloemenjungle)

25-04-2018

Mama van Raff : Roosje van de Bloemenjungle

Papa  van Raff : Gismo Bär vom Ermstal

Geboorte gewicht : 642 gram

Roepnaam : Raff

Kleur: Bruin

Raff heeft 2 broertjes bruin, 4 broertjes zwart en 2 zusjes zwart. Raff is geboren op 25-04-2018, de 9de verjaardag van zijn papa Gismo en er zijn 9 pups geboren. Als dat niet voorbestemd was, dan weet ik het ook niet meer. Har en ik waren allebei meteen verliefd op Roosje toen we haar de eerste keer zagen. Allebei hadden we zoiets van, zullen we wel of zullen we niet, voor een pup gaan uit deze prachtig mooie combinatie. Maar goed, ons Newfoundlander bloed, kruipt waar het niet gaan kan, dus Raff is ons nieuw familie lid.   29-04-2018 Prachtig leuke kaart gekregen van Renate en Wim. Zo leuk, zo lief Rood hartRood hartRood hartRood hart

02-06-2018 Vandaag was het eindelijk zo ver. We zijn met Maartje en Lieke naar Louise en Ad gereden. We gingen vandaag met z’n viertjes de keuze maken. Moeilijk, moeilijk!!! Voor Maartje en Lieke was het al heel erg snel duidelijk, wie er naar Geronimo’s place moest komen. Har was het meteen met hun keuze eens. Ik moest nog even goed kijken, zowel naar Roosje als naar de broertjes. Maar ook voor mij was het toen wel duidelijk wie er zou komen.

14-06-2018 Naar Wortel gereden om bij Louise en Ad de pups nog eens te bewonderen voor ze naar hun nieuwe families gaan. Wat zijn ze prachtig . Wat een liefdevol nest hebben ze bij Louise en Ad. Dat wens ik alle pups toe

21-06-2018 Met Tiny rij ik vandaag naar Wortel en we komen thuis met een verrassing!!  Een klein bruine verrassing!!   Vandaag stellen we officieel voor : Raff, zoon van onze Gismo. Vanaf vandaag woont Raff ook in Geronimo’s – Place.  We zijn zo blij dat we toch voor dit manneke zijn gezwicht.  We hebben een honden wandel wagen gekocht en zo kan Raff mee wandelen zonder veel te lopen. Hij moet even wennen, maar dan is het karretje helemaal zijn ding. Raff heeft ook een paar knuffels van Louise meegekregen. Daar zit natuurlijk de geur van mama, broertjes en zusjes nog in. Ben er erg blij mee. Geeft zo’n klein manneke toch nog een beetje het vertrouwde van zijn thuis waar we ze toch altijd zo uitrukken Ook een prachtig puppy pakket gekregen. Wauw niet normaal.

Thuis vindt Raff het erg druk en is een beetje angstig. Hij blijft bij mij in de buurt en dan opeens is hij zo moe en gaat lekker slapen. Altijd weer een beetje onrust in het roedel als er een nieuw familielid bijkomt. Maar dat komt zeker weten goed. S’ nachts lekker bij hem op de bank geslapen  , nou ja slapen!!! Raff is lekker rustig, 2 keer wakker en naar buiten voor een plasje. Even knuffelen en hij slaapt weer lekker verder. 22-06-2018 Als Har opstaat ga ik lekker nog even naar boven om te slapen. Dat vindt Raff niet leuk. Hij jammert heel even en als Har hem pakt voor een plasje, een hoopje en natuurlijk een dikke belonings knuffel is het ook weer goed. Hij gooit de drinkbakken de hele tijd om en gaat dan lekker in het water liggen. Zet een paar bakken voor de rest wat hoger.  23-06-2018 Mowin vindt Raff geweldig. Gismo en Nero waren hem het liefst weer kwijt  Mowin speelt veel met Raff, maar soms een beetje te ruw, dan moeten we nog even ingrijpen. Als Mowin met Nero speelt pakken we Raff even weg.  24-06-2018 Van Marij en Al een koekjes bal gekregen. Zo leuk om hem daarmee te zien spelen. Superleuk. Raff in het karretje en Nero samen gaan wandelen. Gaat best goed. Marcel, Inge en Maartje zijn gekomen en ze hebben haring meegenomen voor de jongens. Dat was smullen. Dubbel op voor Mowin en Raff want Gismo en Nero wilde niet. Er wordt weer wat af geknuffeld. De hele tijd bij Maartje op schoot gelegen. 27-06-2018 Denken wij we hebben alles goed gebarricadeerd, Kruipt hij nog ergens tussen door en komt met een doosje muizen vergif naar buiten gekropen. Mowin en Raff lusten dat natuurlijk ook en juist op dat moment komt Har binnen. Pffff dat is nog eens geluk hebben. Alles weg gedaan en de barricade versterkt. Kleine rotzak. 29-06-2018 Met Raff naar Guido geweest, hij was aangenaam verrast door deze kleine man. Raff heeft kennelhoest. 30-06-2018 Naar Texel gereden met Gismo en Raff. Eerste kwartier jammeren in de auto en dan lekker slapen. Wat een lief manneke. Af en toe draait hij zich eens om en slaapt weer lekker door. Onderweg zoekt hij altijd Har op die achter het stuur zit. Beetje voorzichtig dat hij niet te ver gaat. Zo lief. Voordat we op de boot gaan even eruit en wat hebben we bekijks met onze 2 kanjers. Ook op de boot gaat het super. Later een terrasje gaan pikken met Gismo en Raff en Gismo wordt steeds gemakkelijker naar Raff toe.

01-07-2018 Raff is om 4:20 uur al wakker. Raff ik wil nog even slapen!! Maar meneer wil wandelen. Dus opgestaan, Gismo mee en lopen…… Nou ja, Raff ligt natuurlijk te pitten in zijn karretje  We lopen nog een flink stuk en om 6:00 uur liggen we weer in bed. 02-07-2018 Het is warm   ZonZonZon dus Raff loopt maar een klein stukje de rest slaapt hij in zijn karretje ( wat een uitvinding )    S ‘avonds wil hij allen nog maar lopen en helemaal niet meer in zijn karretje. Hij is zo lief.Rood hartRood hart 05-07-2018 Naar het strand met Gismo en Raff. Was helemaal geweldig. De kleine man ging direct in de zee ondanks de golven, maar Gismo daar in tegen, helemaal niet, zoals ik al verwachte.

06-07-2018 Met Gismo en Raff een flink stuk gaan lopen in het bos. Raff heeft een flink stuk gelopen. Daarna nog lekker op een terras gezeten en terug naar het huisje. Geweldige dag gehad. Allebei helemaal totall loss. In de auto kroop Raff zelf in zijn karretje om te gaan slapen. Arme scheet is ook zo moe. 09-07-2018 Alweer thuis is zijn karretje zijn heiligdom. Als we gaan wandelen gaat hij er vanzelf in en als hij er uit wil voor een plasje en een hoopje geeft hij dat prima aan. Dan komt hij eruit, doet zijn ding en gaat er meteen weer in.  Hoe makkelijk is dat ??? 11-07-2018 Nu was hij lang genoeg lief geweest en gaat dingen uitspoken. Bloempotten worden omgegooid, planten kapot gemaakt en zijn tanden gaan overal in. Zoveel mogelijk in veiligheid gebracht voor dit kleine vernielzuchtige monster. 12-07-2018 Jill heeft Raff gewassen, geföhnd en gekampt. Nu is hij weer helemaal fluffy. Hij heeft de stroomkabel van de blower kapot gebeten en die steekt normaal gesproken altijd in het stopcontact. We dachten dat hij er niet aan kon, toch extra uitgetrokken. Hij lijkt wel een kat met negen levens.! Pfff soms vreet hij energie. 13-07-2018 Het is en blijft heel erg warm. Hondenbadje opgezet en hij vindt het geweldig. Raff is een echte waterrat. Dat heeft hij echt niet van papa. Maar natuurlijk moeten de tandjes ook in het bad worden gezet. Ja Raff in een vergiet kan je nu eenmaal niet zwemmen.Lachend over de vloer rollenLachend over de vloer rollen Dit is niet leuk !!! 20-07-2018 Eli en Sydney komen een paar dagen logeren en dat vinden alle jongens geweldig. We gaan met Nero, Mowin en Raff naar de rode beek om te zwemmen. Wat doet hij dat goed. Zo leuk, hij zwemt of dat hij zijn hele leven nooit anders heeft gedaan. Nero deed dat ook toen hij zo klein was en zwemmen is nog steeds zijn ding.

Bij thuiskomst even in de douche en ook dat gaat perfect. 21-07-2018 Naar Louise gereden met Maartje. Daar kwamen de meeste van zijn broers en zusjes nog eens samen. Was weer super gezellig en heel erg leuk om de mensen te leren kennen die ook een zoon of dochter van Gismo en Roos hebben. Maartje is ook zo lief voor Raff. Hoe ze met hem praat onderweg en hem geruststelt. Wat een schat. Hij is zo goed als zindelijk. Heel soms een plasje binnen maar een hoopje eigenlijk nooit. Die avond komen Rico en Ym eten.BordBord Normaal gaat Romy dan bij de andere oma slapen maar nu komt ze mee. Romy vindt Raff geweldig en Raff is zo rustig bij Romy. Is dit Raff ????

01-08-2018 Het blijft heel erg warm. Iedere morgen vullen we hun badje en Raff maakt er dankbaar gebruik van. Als het te lang duurt voordat we het vullen gaat hij heel demonstratief in een leeg badje liggen. Hij is zo schattig.

04-08-2018 Foto’s proberen te maken van de hele bende. Zo moeilijk. Raff loopt de hele tijd weg. Gismo wil gaan liggen. Mowin kijkt de andere kant op en Nero ligt, zit, ligt. Hopelijk weet hij gauw wat hij nu wil. Ook een paar foto’s van Raff alleen.

05-08-2018 We gaan nog eens proberen om ze op de gevoelige plaat Camera te krijgen. Gaat een stuk beter vandaag

 

Prachtige foto’s geworden. En dan maakt Louise er ook nog een keer zoiets moois van.

Helemaal trots op het resultaat. Gaat goed met de hele bende. Raff heeft zich goed aangepast en Gismo accepteert hem helemaal en met Nero en Mowin is het een groot speel feest. Wat een energie heeft dit manneke.Sarcastische emoticonSarcastische emoticonSarcastische emoticon Zelfs Nero en Mowin krijgt hij uitgeput. 27-08-2018 Vandaag de eerste ring training met Raff. Hij doet het heel erg goed. Lopen gaat goed, staan moeten we nog flink aan oefenen. Maar over het algemeen doet hij het heel erg goed. Is ook lekker rustig , zolang we wachten op onze beurt. 01-09-2018 Vandaag de eerste puppy les. ook dit doet hij weer geweldig goed. Hij is heel erg lief en heeft erg veel aandacht voor Har. Ja voor Har,Lachend over de vloer rollenLachend over de vloer rollen want hij doet de puppy cursus met Raff.

09-09-2018 Met Raff en Nero naar de hondenplons in Montfort. Nero was er al eerder en geniet met volle teugen. Voor Raff is het allemaal nieuw . Dus afwachten. Hij vindt het leuk maar ook een beetje eng als hij geen bodem meer onder zijn pootjes voelt. Als Nero aankomt lift hij op zijn rug mee. Zo lief om te zien. Nero is zo lief voor Raff.  Maar het gaat steeds beter.

Raff is helemaal kapot als we thuis komen. Pff even genieten van de rust is huis.

Knipogende emoticon

20-09-2018 het eerste tandje gevonden vandaag. Nu gaat het snel met wisselen. gelukkig vallen de scheermesjes er nu uit en krijgt hij “normale” bijtertjes. In het totaal 8 tandjes gevonden. Is best veel.

18-10-2018 We gaan vandaag met Raff naar Iris van Deur voor junior check. Ook Louise komt naar Eindhoven om Raff te zien. Het was ook al weer zo lang geleden, dus veel bij te praten. Hij doet het geweldig bij Iris.Duim omhoog Iris vindt hem heel leuk en mooi. Hij is mooi compact maar zwaar van bone dus goed opletten dat we aan zijn spier opbouw blijven werken. Nou dat doen we wel.

02-11-2018 Vandaag tilt hij de eerste keer zijn pootje op om te plassen. Is altijd zo kostelijk om te zien. Zo’n klein manneke en plassen als een grote jongen. Lachend over de vloer rollenLachend over de vloer rollenLachend over de vloer rollenLachend over de vloer rollen 03-11-2018 Alweer heeft hij kennelhoest. Ook Gismo heeft kennelhoest. Weer aan de antibiotica.GeërgerdGeërgerd                                                    11-11-2018 We gaan wandelen in Brabant met Raff en Nero. Louise heeft een wandeling met de NNFC georganiseerd en heel veel pups gaan mee. Natuurlijk wil ik heel erg graag de pups van Gismo en Roos weer zien. Hoe ze zich ontwikkelen is altijd leuk om te zien. Het is gelukkig droog en het wordt een hele leuke gezellige wandeling. Ook Renate en Wim komen mee wandelen. Super gezellig.

08-12-2018 Vandaag beginnen we met de puber cursus met Raff. Gaat heel erg goed. Ik kan met trots zeggen het beste van allemaal. Hopelijk blijft het zo. 17-12-2018 Raff meegenomen naar de dierenarts om te wegen. Pfff meneer weegt maar liefst 53 kilo. Ben benieuwd naar de eindstand Emoticon die geheimen verteltEmoticon die geheimen verteltEmoticon die geheimen vertelt

Het liefst ligt hij in het bedje van papa Gismo. Zodra hij binnen komt, gaat hij een rondje inspecteren en dan meteen naar bed. Hij is zo leuk. Wordt ook rustiger nu. Rood hartRood hartGelukkig.  Raff heeft heel veel kapot gemaakt. Nu gaat het iets beter, maar af en toe moet er nog iets aan geloven. 23-12-2018. Vandaag lopen we de eerste keer show met Raff. We rijden naar Venray. In de auto gaat perfect. Daar aangekomen is Raff ineens nerveus. Zoveel honden!!HondengezichtHondengezichtHondengezichtWat is dit allemaal. Eenmaal binnen is hij de rust zelve. Ongelooflijk hoe rustig en relaxt hij is. Is dit onze Raff???EngelEngel Stiekem ben ik natuurlijk wel heel erg trots. Zelfs voor hij de ring in gaat is hij al ongelooflijk veel bewondert. Dan is het zover : we gaan de ring in, hij gaat staan, loopt mooi op en neer, en daarna nog een rondje. Kijkt me dan aan: was het goed zo, was dit wat je van me wilde. OOOOOO smelt. Wat is het toch een geweldig klein kereltje. Dan wordt hij ook nog beste pup bij de Newfy’s.Lachend over de vloer rollenLachend over de vloer rollenLachend over de vloer rollen Nou mijn dag kan niet meer stuk. De erering hebben we niet meer gehaald. Raff wilde niet plassen of een hoopje maken op het uitlaat veldje. Jill is nog een paar keer met hem over de parkeer plaats gelopen maar hij deed helemaal niets. Hij kroop ook in de bench van Sjamie van Marianne. Hij was helemaal total loss. Dus om 14:00 uur lekker naar huis en ineens werkte alles weer. Er kwam een flinke plas, een nog grotere hoop en klaar was het voor meneer. Duim omhoogDuim omhoog

12-01-2019, Hele leuke puber les gehad. Iedereen mocht een denk spel meenemen voor de hond en daar laten zien hoe het werkt en of de hond het leuk vindt. De lessen zijn altijd leuk, maar deze was ook nog eens heel erg creatief. 

En dan de pauze, zooooooooo leuk. Raff is vriendje met allemaal, maar hoe kleiner hoe leuker. HondengezichtHondengezicht

                                                                                                          22-01-2019 Ziet Raff voor de eerste keer in zijn leventje sneeuw. Nou en of hij dat leuk vind hoeft niemand te vragen. Het is net een uitgelaten lammetje in de wei, zo springt en speelt hij. Zo leuk om te zien. Dit is genieten en nog eens genieten.

01-02-2019 Met Mowin en Raff naar Sven en Miranda, om mooi te maken voor de show zondag in Eindhoven. Wat zijn ze weer prachtig geworden. 

03-02-2019 Op naar Eindhoven. Ik show Raff en Sven showt Mowin. Raff is makkelijker, daarom show ik hem zelf. Raff vindt het showen wel leuk, net als zijn vader, Gismo. Met Raff loop ik een prachtige 3de plaats. Hij is nog maar net 9 maanden en loopt als “kleine” man, mee met de “grote” jongens. Raff krijgt een prachtig keurverslag. Helemaal trots op deze kleine kanjer. Emoticon met brede lachEmoticon met brede lach 

03-02-2019: Vandaag is Raff geslaagd voor de puber cursus. Alweer super goed gedaan. Afgesloten hebben we met balans oefeningen en dat ging minder goed. Raff moest met zijn voorpoten op een krukje gaan staan en dat is niet geluktTeleurgestelde emoticon . De eerste keer dat hij iets niet doet. Het lukte gewoon niet. Maar ook de balans cursus gaan ik nog eens doen met Raff. Kijken wat hij daarvan bakt.

 

14-04-2019 Met Gismo en Raff naar Thaleischweiler geweest. Wat een dag. Gismo beste veteraan?? en Raff beste jeugdhond.?? Gismo doet, nog steeds, alsof het showen de normaalste zaak van de wereld is. Staat hij in de ring, dan is dat zijn domein. Zo prachtig om te zien. Zo trots op deze kanjer.?? Raff gaat zijn vader na, denk ik. Ook hij doet, nu al, alsof hij niet anders gewend is. Heerlijk deze kleine grote man.??

25-04-2019 Net als zijn papa Gismo, is ook onze kleine, grote man jarig vandaag. Dubbel feest, dus dubbel lekkers. ???❤️????❤️?Onze baby is vandaag 1 jaar jong geworden. Wat is dit jaar omgevlogen. We zijn Louise en Ad zo dankbaar?? dat we jou op mochten nemen in ons gezin. Jill had ook voor Raff een mooie kroon gemaakt, maar die wilde deze kleine man absoluut niet op zijn kop hebben.?? Gefeliciteerd kleine drukte maker. ??????

19-05-2019 Naar school met mijn klein man Raff. Hij doet het zo goed. Zo trots.10-06-2019: Naar Venray voor de show. Raff krijgt een prachtig keurverslag en een mooie U2 plaatsing. Volgens de keurmeester was hij de mooiste maar in deze klasse is het verschil in ontwikkeling nog heel erg groot. Hij moet nog een beetje. Ja, dat weet ik ook wel. Daarom heet het jeugd klasse. 17-06-2019: De Laatste ringtraining gehad van dit seizoen. Pff wordt weer veel thuis oefenen. Het zou natuurlijk leuk zijn als hij zijn Nederlandse jeugdkampioenschap gaat halen. 21-09-2019: Raff en Nero blijven thuis bij Jill als wij met Gismo en Mowin naar Reiner en Roswitha gaan. Ze hebben natuurlijk de tijd van hun leven, want alles mag nu. Het badje wordt opgezet en af en toe worden daar natuurlijk ook de tanden van Raff ingezet. Een lang leven zal het badje wel niet meer hebben. En ja hoor, even later moet hij het doen met het kleine badje. Ja Raff ,eigen schuld.  04-07-2019: Heerlijk gaan wandelen met Raff , Mowin en Jill. Natuurlijk ook even flink door de velden laten razen. Zo genieten als de jongens genieten 07-07-2019: Raff van de Bloemenjungle. ?? mijn kleine, grote spetter heeft het zo ongelooflijk goed gedaan gisteren op de Internationale Limburgia Dogshow ??in Echt. ??? U1 en reserve CAC. ??En dat met 14 maanden ???? zo trots.    26-07-2019: En dan zit deze kleine, grote man ineens zo lief naar je te kijken. Onweerstaanbaar 02-08-2019: Wij zijn werken en Jill is de babysit vandaag. Ze gaat een flink stuk met Raff en omdat hij zo lief was geweest kreeg hij natuurlijk een beloning.   23-08-2019: Met Raff naar Ym om hem klaar te stomen voor de show in Rotterdam. 25-08-2019: Louise en Ad komen ook kijken in Rotterdam en als ze Raff zien geloven ze hun ogen niet. Ze vinden hem fantastisch en Ad wil hem zo weer terug. Nou nee Ad, dat gaat echt niet gebeuren. Raff doet het ook nog eens super goed op de show. U1, CAC & BOS Ik kan het haast niet geloven. ??????Vanaf vandaag is hij Nederlands Jeugd Kampioen. Helemaal Happy. Natuurlijk gaan Louise en Ik hierop toasten. Zo trots op deze kleine kanjer 

En natuurlijk heeft Raff ook een traktatie verdiend 30-08-2019: De meisjes van mijn werk komen honden knuffelen. Ze zijn allemaal super blij met zoveel geknuffel. Raff is zo druk dat we hem een paar keer aan de riem pakken. Hij kan gewoon niet normaal doen. Later gaat het heel erg goed en is hij ook rustig. Super avond gehad.01-09-2019: Vandaag gaan we met Raff naar Luxemburg en yes he did it again. ???Vanaf vandaag is Raff ook nog Jeugd Kampioen Luxemburg. Hoe trots kan een mens zijn. 06-09-2019 : We gaan met de hele bende op vakantie.  We rijden met 2 auto’s naar Appelscha.  1 auto voor de jongens en 1 auto voor de bagage. Wat heb je veel nodig als je met 4 jongens op vakantie gaat. We blijven 1 week in een huisje van Easterwood. Huisje klein maar leuk en tuin, groot, goede omheining en geweldig voor de jongens om te spelen. Geweldige locatie.  Wat een leuke week hebben we gehad met de hele bende. Zeker voor herhaling vatbaar. Heel veel gewandeld met Raff en wat heeft hij genoten. Prachtige tuin waar hij geweldig heeft kunnen spelen en razen. Ook had meneer een flink gat gegraven in de tuin. Ik heb het dicht gegooid en 2 minuten later was al mijn werk voor niets geweest. Pfff wat een energie kan dit manneke vreten. 22-09-2019 Vandaag hadden Tiny en ik een hele leuke workshop honden speeltjes maken. Super gezellig en hele leuke speeltjes gemaakt. Maar de thuis komst was het leukst van alles. Wat een blijschap en wat een plezier hebben ze weer gehad. Maar Raff zou Raff niet zijn als er al heel gauw iets stuk is. 27-09-2019: We gaan Ilyan halen en de jongens zijn de hemel te rijk. Ilyan is een hele, lieve knuffel kont en de jongens vinden het heerlijk als hij er is. En wij natuurlijk ook. Dit weekend is Raff de grootste knuffel van Ilyan en we zijn verbaast hoe lief dat Raff is. Hij heeft niet 1 keer tegen Ilyan opgesprongen. Wat is hij toch heerlijk rustig bij Ilyan. Ik ken mijn hond niet meer terug 01-10-2019: En dan komt dit ineens voorbij:

Ein vielversprechender Rüde …

Raff van de Bloemenjungle (*25/04/2018) aus dem Zwinger „Geronimo‘s Place“ von Ria Dietzenbacher, die ja Mitglied in unserer DNK-Landesgruppe BW ist hat seine diesjährigen Erfolge bei Ausstellungen noch um ein paar weitere Titel ergänzt! Ein vielversprechender Rüde, von dem man sicher noch viel hören wird. Wir gratulieren!

07-07-2019

Internationale Limburgia Dogshow in Echt. V1 und Reserve CAC .

25-08-2019

Rotterdam V 1, CAC und BOS. Das macht Raff zum Niederländischen Jugendchampion

01-09-2019

Kirgberg ,Luxemburg,  V1. Damit ist Raff jetzt auch Luxemburgischer Jugendchampion

Hoe trots kun je dan zijn??

01-11-2019: Zitten we lekker op de bank TV te kijken, komt Raff bij ons op de bank geklommen. Het moet toch niet gekker worden. Kleine stouterik.

02-11-2019: Vandaag rij ik met Jill naar Bleiswijk. Het is geen mooie show. We kunnen nergens even zitten voor een bakje koffie, het is er heel erg warm en iedereen zit op elkaar geprakt. Raff doet het wel weer heel erg goed. U2 en een prachtig keurverslag. Louise komt ook kijken naar haar kleine druktemaker.

Louise maakt ook heel veel foto’s en als we thuis zijn heeft ze er alweer een paar prachtig bewerkt.

Dank je wel Louise ze zijn weer prachtig . 03-11-2019: Alweer rijden we naar Bleiswijk voor dag 2 van deze show. De ring is gelukkig iets groter en nu kunnen we ook fatsoenlijk lopen. Raff is nog moe van gisteren dus lekker rustig. Hij doet het weer super. U1 en reserve CAC-CACIB. ??Wat ben ik trots op mijn kleine grote man.

Hij moet natuurlijk wel een beetje netjes blijven en uitzien als een gentleman.??

Als kers op de taart mag ik ook Layla showen. Ook Layla krijgt een prachtige U1??. Wat ben ik trots op deze 2 kanjers. Dank je wel Marjan dat ik met Layla mocht lopen??. Zo trots op deze 2 kindjes van mijn grote kanjer Gismo.??

04-12-2019 prachtige foto van 2 prachtige kanjers. Zo trots op mijn 2 prachtige zonen van Gismo

07-12-2019 Louise heeft weer iets heel ergs moois gemaakt. ook zij is trots op deze kanjer. 09-12-2019 het is een heel erg nat einde van het jaar. Het is net of het alleen nog maar regent. De jongens zijn ook aanhoudend nat. Moeilijk om bij te houden met kammen maar voor hun mag het de pret niet drukken. Ze spelen en ravotten net als altijd.

25-12-2019 Raff krijgt een kerstkado maar het moet natuurlijk kapot. Dat lukt hem ook weer.??? 29-12-2019 Jill heeft is met Raff een stuk gaan lopen en heeft een paar hele leuke foto’s gemaakt. Raff probeert altijd muizen te vangen onderweg??, dan spitst hij zijn oren om te luisteren waar ze zijn en dan krijg je hele leuke foto’s

24-01-2020 En ineens is hij groot en zo lief. We weten niet wat er ineens gebeurd is, maar niets hoeft meer kapot en hij heeft ook het knuffelen ontdekt. Ooo Raff wat ben je toch een heerlijk manneke geworden.?? 31-01-2020 Soms klimt hij zelfs op de bank als we niet snel genoeg zijn om hem te knuffelen. Hij weet heel goed dat dat niet mag, maar stiekem moeten wij er ook om lachen. Er blijft toch wel iets ondeugends in zitten en dat is ook heel erg leuk.

03-02-2020 Raff heeft vandaag weer eens een nieuwe bal die geluid maakt gekregen. Hij is door het dolle heen als hij het geluid alleen al hoort. Nu mag hij alleen met deze bal spelen als wij erbij zijn. Hij is helemaal gek met deze bal en gunt zichzelf geen seconde rust. Dus hij mag er nu een uurtje mee spelen en dan gaat de bal weg. Dan heeft hij ook weer rust. Het is anders voor hem te veel van het goede.

06-02-2020 Raff gaat steeds meer op Gismo lijken. Neemt heel veel  trekjes van hem over. Gaat liggen op plekjes waar Gismo altijd lag en dan ook nog op dezelfde manier. Soms schrik ik er gewoon van.

10-02-2020 Vandaag had Raff een liefdes afspraakje ??met Shanelle Du Coin de Menthe. Een heel mooi zwart poppetje. Het liefdes spel heeft plaats gevonden in Eersel. Toen Raff Shanelle de eerste keer zag was hij meteen verliefd.?? Wij ook trouwens, ze is heel erg mooi. Nu krijgen we weer hele spannende weken.

18-02-2020 Het is niet altijd speeltijd soms moet er ook gesmuld worden of geposeerd?? 

 

06-03-2020 Zo’n goed nieuws gekregen vandaag,  Raff en Shanelle worden ouders?????????. We zijn helemaal happy. Ik vond meteen de combinatie heel erg leuk. Nu nog even afwachten en Gismo wordt opa. Hoe leuk is dat. Ooit hoop ik ook nog eens een kleinzoon welkom te mogen heten bij ons.?? 25-03-2020 Na heel veel regen hebben we eindelijk mooi weer. Ik dacht al dat de zon ons voor altijd had verlaten. De jongens maakt het allemaal niet zoveel uit maar nu kan ik ook eens lekker naar buiten. Lekker spelen met de hele bende. Heerlijk gewoon. 29-03-2020 Vandaag een paar leuke foto’s gekregen van een hele mooie zwangere Shanelle. Zo leuk om dat ook mee te mogen maken. Haar mooie dikke buikje te mogen zien is wel heel erg bijzonder. Dit wil ik dan ook zeker met jullie delen.

Zeg nu zelf, is dit niet fantastisch. Nog 2 weken te gaan.???? 02-04-2020 Nog steeds heerlijk voorjaarsweer. Niet te warm en niet te koud voor de jongens. Iedere morgen even lekker buiten spelen met de hele bende is een heerlijk begin van de dag

06-04-2020 Af en toe moet Raff eens loeren naar de rest. Hij doet dat dan vanaf een afstand en blijven ze rustig liggen gaat hij ook maar slapen??. Maar zodra er iets of iemand beweegt dan is hij er als de kippen bij.??Hij wil spelen en nog eens spelen, de kleine drukte maker. Maar ooo wat is hij lief geworden. ?? Er hoeft niets meer kapot en luistert heel erg goed. Hij is ook vaker binnen nu en wil lekker knuffelen.

07-04-2020 We kregen vandaag een foto van Shanelle haar kaal geschoren buik??. Dit doen ze dat de pups dan beter bij de tepels kunnen en niet verstrikt raken in de haren. Een behoorlijk buikje!!

08-04-2020 Een heel erg leuk filmpje gekregen van Nel van alle spullen die klaar staan ??⚖?en de werpkist. Zo jammer dat ik geen filmpje op mijn website kan zetten??. Ongelooflijk wat er allemaal nodig is voor de geboorte van puppy’s. Het meest mooie van alles is dat we zo betrokken worden bij de zwangerschap en a.s geboorte van de pups.?? Dit hebben we nog maar 2 x eerder mogen meemaken??. Ook heeft Nel ons gevraagd om namen mee te bedenken die met een V beginnen. Helemaal super??

10-04-2020 Vandaag een temperatuur curve ontvangen van Shanelle. Zo kan Nel in de gaten houden wanneer het ongeveer zover is. Ik leer heel erg veel bij op dit ogenblik?‍??‍?

10-04-2020 Spelen en nog eens spelen. Zeker met zijn geluid makende bal. ⚽⚽ Maar het is nu gedoseerd spelen met deze bal. Hij maakt zich anders helemaal gek. 

11-04-2020 Hiep, hiep, hoera de puppy’s zijn geboren?????Het zijn er 5?????. 1 Bruine jongen?, 2 zwarte jongens?? en 2 bruine meisjes??

Zo trots op deze Shanelle en Raff??Dat hebben ze toch mooi voor elkaar gekregen.

11-04-2020 Dan ga ik Raff vertellen dat hij voor de eerste keer vader is geworden. Kijk dan die kop ?? Hij gaat er helemaal scheel van kijken. Dit heb ik bij Raff nog niet eerder gezien.

12-04-2020 Louise heeft weer een prachtig filmpje gemaakt, dat kan ik jullie helaas niet laten zien, maar ik heb natuurlijk van Nel ook weer foto’s gekregen.

14-04-2020 Vanmorgen het verdrietige bericht ontvangen dat het kleine mannetje met het paarse bandje is overleden ???. Slaap zacht kleine man.??? Je bent nu bij opa Gismo en hij zal heel goed op jou letten, dat weet ik zeker. 16-04-2020 Vandaag weer een paar leuke foto’s gekregen. Het gaat heel erg goed met de 4 pupjes. Ze hebben ook al een naam gekregen. Dat is veel leuker dan bandje groen, blauw, geel of rood.

      De kleine bruine man is Verdi ??? 

Het mooie bruine meisje is Valente ???

Het lieve bruine meisje is Velvet ???

De zwarte kanjer heeft de toepasselijke naam gekregen: Vasco???     17-04-2020 Raff de pretletter. Wat is hij toch een blij ei ?? 

17-04-2020 De pups drinken nu goed en groeien als kool. ????

18-04-2020 Weer prachtige foto’s ontvangen van de pups. Ik vind dit zo leuk. Zo kunnen we heel goed alles volgen. Ze zijn alle 4 prachtig, maar ik ben wel helemaal verliefd op Verdi. Hij is mijn favoriet.????

19-04-2020  1 doos vol puppy’s ??

19-04-2020 Raff eens een behoorlijke jas uitgetrokken. Hij is wel een beetje bijgehouden maar omdat ik nog steeds niet zo goed kan lopen of staan is dat natuurlijk altijd een beetje vlug vlug gegaan. Dus vandaag eens goed onder handen genomen en wat komt er een haar uit. Het was in ieder geval heel hard nodig. 

22-04-2020  Het gaat niet zo goed met Verdi?? Het kleine manneke is een longontsteking aan het ontwikkelen en krijgt nu antibiotica. Kom op kleine kabouter??, vecht. Hij drinkt heel slecht bij mama en blijft dus in gewicht nogal achter. ⚖⚖Hopelijk gaat het snel weer beter met dit klein vechtertje.

 

 

25-04-2020 Weer leuke foto’s gekregen van Nel. Precies 2 weken jong. ?? 25-04-2020 Vandaag wordt onze kanjer al 2 jaar. Het is haast niet te geloven hoe snel dit is omgevlogen. Wat ben ik blij met Raff. Hij krijgt steeds meer het karakter van zijn vader. Gefeliciteerd lieve schat ?? Geniet van je taart??

26-04-2020 weer leuke foto’s mogen ontvangen. Gisteren een heel lief berichtje ontvangen van mensen waar Verdi naar toe gaat.??Ze vinden Raff helemaal fantastisch en zijn heel erg blij met een pup uit deze combi. Ik ga nog geen naam noemen, voordat deze mensen zelf bekend maken dat er een pup naar hun komt. Ze willen contact☎☎ houden en dat waardeer ik altijd heel erg. Meestal weet de eigenaar van de reu niet waar de pups zijn en ik volg ze toch heel erg graag. Tenslotte ben ik toch ook een beetje oma ??

28-04-2020 Het heeft niet zo mogen zijn?? Kleine Verdi heeft zijn gevecht verloren?. Verschrikkelijk nieuws, maar voor hem is het goed zo. Ook dit kleine manneke komt onder de vleugels van opa Gismo?? Wat een verdriet.??? Vanaf hier wens ik Nel en Rob heel veel sterkte toe. Ze hebben zo met en voor dit kleine manneke gevochten??

Louise maakte deze prachtige foto voor Nel en Rob en schreef er dit bij :

Rust Zacht lief Beren Kleinkind ?

Een woord van Troost ?
Een warme gloed ?
Wil ik jullie bij deze sturen ?
Zodat jullie weten ?
Dat we aan jullie denken ?
In deze droevige uren ?

Als iets liefs je verlaat ?
Blijft nog altijd de herinnering ?
Dikke Knuffel ?

Zo lief. Dank je wel lieve Louise ?? Je bent een schat

30-04-2020 Zo’n leuke foto’s gekregen van de puppies. Ze doen het heel erg goed, alle 3. Drinken goed en zijn heel erg beweeglijk. Gelukkig

 

                                                                                          01-05-2020  Vlug een leuke foto van Raff gemaakt. Hij bleef heel even zitten en dan is het natuurlijk interessant wat ik in mijn handen heb.05-05-2020 Foto’s gekregen van Nel, waar Shanelle denkt dat ze haar baby’s al staand kan voeden. Helaas Shanelle, dat gaat nog even niet??

07-05-2020 Voor allemaal een

lickimat besteld en wat voor een succes is dat. Daar zijn ze wel even mee bezig. 

?? En dan even een onbewaakt moment en dan is natuurlijk die van Raff weer kapot?? 

En dan krijg je deze foto Hier smelt ik helemaal van ??

  09-05-2020

Prachtige foto’s gekregen van Nel. Ze zitten nu in de puppy ren en hebben meer plaats om te spelen en te lopen. Ze zijn zo leuk.  

 

 

 

 

 

 

14-05-2020 Wee een paar leuke foto’s ontvangen. Ze waren gisteren voor de eerste keer buiten. Geloof me maar dat dat genieten was. Ze zijn echt  om op te vreten.???

 

16-05-2020

19-05-2020 De kroost is vandaag gechipt. Ze hebben nu hun eigen ID 😁😁😁 Nel en Rob zijn er helemaal voor naar Zwolle moeten rijden ivm het Corona virus😷. De pupjes vinden het helemaal niet erg in de auto en gaan lekker slapen, zowel op de heen als op de terugweg😴😴😴. Op de foto’s tevreden in de auto.   

 

21-05-2020 Naar Almere gereden om de pups van Raff en Shanelle te bewonderen. Nou mijn mond viel open van verbazing toen ik ze zag😮😮😮 Wat een prachtige pups zijn het. Goed ontwikkeld en heel, heel erg mooi💗💗💙. Dan kom je binnen en wist wel dat ze mooi waren van de foto’s en dat Nel en Rob zo tevreden waren, maar nu was ik op slag verliefd.🥰🥰🥰. We konden alleen maar bewonderen en beamen dat ze prachtig zijn. 321 foto’s geschoten📸📸📸 Shanelle is zo’n fantastische mama. |Leuk om te zien dat af en toe de pups nog bij haar mogen drinken.

Hoe trots kan je dan naar huis rijden. 🚗🚗We hebben ook een prachtig windlicht 🕯🕯gekregen van Nel en Rob met Newfy en namen er in gegraveerd. Ik vond het zo mooi dat de tranen in mijn ogen schoten. Wauw en nog eens wauw. Dank jullie wel Nel en Rob,😘😘 voor deze fantastische dag en het geweldige cadeau🎁🎁. Dit krijgt een speciaal plekje in huis

28-05-2020 Weer hele leuke foto’s ontvangen van de puppewuppe. Wat ga ik dat missen als ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Hopelijk kan ik ze ook dan blijven volgen.

31-05-2020 Shanelle laat haar kleintjes nog steeds even drinken als ze hebben gegeten. Het toetje van mama😃😃 Wat is ze toch een geweldige mama.

Raff heeft lekker gesmuld van yogurt met fruit. Als de borden of bakken al komen weten ze niet hoe gek dat ze moeten doen. Heerlijk als ze zo kunnen genieten.

03-06-2020

 

We gaan langzaam aan naar het afscheid van de pups toe. Gelukkig krijg ik nog geregeld foto’s van Nel. De nestinventarisatie was geweest en ze vonden de pups ontzettend mooi. Mooi zwaar bone en prachtige types. Wat ga ik dit missen.😔😔 Hoorde van Nel dat Vasco in Sittard bij Jack Houben gaat wonen. Daar ben ik heel erg blij mee.

05-06-2020 Nel heeft  puppy boekjes gemaakt en een hele leuke mand met allemaal leuke speeltjes en voertjes erin. Zo leuk gemaakt. De nieuwe pup eigenaren worden verwend😏😏. Zo leuk gemaakt. Daar steekt heel veel liefde in 💙💛💖

06-06-2020 Dan gaat de bel en staat de postbode voor de deur met een pakket. Ik heb niets besteld. Er staat toch jou naam op. Oke. Maak het pakket open en er komen honden koekjes tevoorschijn. Maar daaronder ligt een nog grotere verrassing : Een boekje van Nel en Rob. Een aangepaste versie wat de pups mee krijgen. Speciaal voor ons gemaakt. Zo mooi. Zo bijzonder. Dank jullie wel Nel en Rob. Ik heb het gisteravond in een ruk uitgelezen.

 

De meisjes zijn nu naar hun nieuwe baasjes. Morgen gaat ook Vasco naar zijn nieuwe thuis. Ik ga ze missen. De foto’s, de verhalen😥😥😥. Wat ben ik blij dat ik alleen maar jongens heb. Ik zou het niet aankunnen om 8 weken voor het kleine grut te zorgen en ze dan mee te geven met vreemde mensen. Maar dan krijg ik van Nel een foto gestuurd, hoe welkom klein Velvet is bij haar nieuwe baasjes en dan is het gevoel weer goed. Zo lief getekend door de kindjes van de nieuwe baasjes van Velvet. 💛💛💛 Het ga je goed kleine lieve Velvet💝💝 en kleine lieve Valente💝💝. Jullie zitten voor altijd in mijn hart

07-06-2020 Ook Vasco is nu naar zijn nieuwe thuis. Het is stil geworden bij Nel en Rob en het is stil met foto’s. Heb al even contact gehad met de nieuwe eigenaar van Vasco en vanaf nu heet hij : Bolle😃😃 Deze naam past perfect bij hem, hij is een kleien bolle beer. Lieve Bolle, hopelijk zie ik je gauw. Jij groeit vast en zeker uit tot een fantastische mooie kerel💙💙 11-06-2020 Raff is een blijft een blij ei. Zijn staart kwispelt de hele dag. Hij wil ook het liefst de hele dag spelen.

16-06-2020 Spelen en nog eens spelen. Zo leuk hoe hij Nero en Mowin iedere keer zover kan krijgen om mee te doen. Hij is zo leuk. Wordt een stuk rustiger en heeft zelfs zin om te knuffelen. Dat was helemaal niks voor Raff in het begin. 

21-06-2020 Allemaal lekker gekamt. Raff ligt tegenwoordig ook heel lief en rustig op de trimtafel. Wat een gemak en wat doet hij het goed. Zo trots op mijn kanjer. 💙💙

Soms schrik ik ervan hoeveel hij op zijn vader lijkt. Zeker nu, nu hij op tafel zo relaxt gaat liggen. Dat deed Gismo ook altijd. Zo mooi 💙💙

24-06-2020 Raff heeft een nieuw speeltje. Hij vindt het helemaal geweldig. Ik ben alweer verbaast hoe slim dat ze kunnen zijn. Hij moet met zijn poot op het speeltje gaan staan om er water uit te krijgen en er ook op blijven staan anders gaat het weer uit. Dat begreep hij meteen.😃😃😃

28-06-2020 Ik heb bij Bianca Engelen een badje met fontein besteld voor Raff en dat heeft ze opgestuurd met een heerlijke verrassing voor de jongens. Konijnenoren 😋😋😋  Wat hebben ze gesmuld

01-07-2020 Dan kom ik naar binnen gelopen en dan kijk ik tegen dit lekkere bekje aan 😍😍😍 Nou dan smelt ik helemaal. Hij wordt met de dag leuker en liever. Wat ben ik toch gek op dit manneke💙💙💙 08-07-2020 en dan liggen ze alle drie heerlijk bij elkaar.Genieten en nog eens genieten😍😍😍

14-07-2020 De bel gaat en er staat toch wel zo’n grote verrassing voor de deur🎁🎁. Jack is er met Bolle. Nou dit is voor mij echt een kadootje. Wat een leuk kereltje is hij. Zo lief en zo mooi,💙💙 als je hier nog niet verliefd op wordt dan weet ik het ook niet meer. Gelukkiger hadden ze me niet kunnen maken. Dank je wel Jack, hier heb je mij een heel groot plezier mee gedaan.😘

Ik kijk even de mail na en dan krijg ik zo’n mooie verrassing te zien. Een vooraankondiging van de titelpagina  van Unser Bär 4/2020. 😍😍😍 Hoe trots kan een mens zijn. Mijn jongens op het titelblad 😃😃😃Jippie

15-07-2020 Raff heeft van Barbara een nieuwe geluid bal gekregen. Wat is hij er weer blij mee. Dank je wel Barbara. 😘😘

18-07-2020 En dan de volgende verrassing: Onderstaande foto’s kreeg ik van Nel van Velvet. Ik was al verliefd op dit meisje. maar nu al helemaal. Wat is het een mooi poppetje. Hopelijk gaan haar nieuwe eigenaren haar showen. Ze is zo mooi, de wereld moet haar zien💛💛💛💛

 

 

25-07-2020 Weer mooie foto’s van Velvet gekregen. Wat is ze toch mooi. 😍😍😍

23-07-2020 Ik heb een waterfontein besteld voor afkoeling van de jongens. Wat is dit een leuk ding. Raff en Nero vinden het geweldig en genieten met volle teugen van de afkoeling. Als de waterstralen erg hoog gaan vindt Raff het niet meer zo leuk, dus we stellen het met de waterkraan in dat het niet te hoog gaat. 

27-07-2020 Het is weer warm dus de fontein gaat weer op en alweer is het dolle pret. Ik gooi een paar koekjes in het water en het maakt voor Raff niet uit om met de hele neus onder water te gaan om ze te pakken😁

31-07-2020 Vandaag is het yoghurt met appel dag. Wat een smullerij😋😋😋Eten is een van de enige dingen die Raff heel rustig doet.😜😜

01-08-2020 Marianne en Jan komen lekker bij ons barbecueën🥩🥩 en ze hebben een varkentje meegenomen voor de jongens. Nou dat is een erg geslaagd speeltje. Mowin en Raff vinden het fantastisch. Zo leuk om die 2 daar mee te zien spelen. Hopelijk is het een lang leven beschoren. 😂😂 Nou aan Mowin zal dat niet liggen😜😜 

02-08-2020 We gaan een stukje lopen met de mannen en komen Marij en Al tegen. Ooo zegt Marij, wacht even ik maak even een paar foto’s van jullie. Zo lief en zo leuk. Dank je wel Marij ze zijn prachtig. 😘😘

08-08 Het is en blijft heet. Raff is lekker rustig🤣🤣 ( is ook wel eens fijn) en ligt bijna de hele dag binnen op de badkamer beneden. Later in de middag komt er schaduw achterom en dan gaan water speeltjes aan. Heerlijk is dat voor ze, lekker even afkoelen en Raff maakt daar ook dankbaar gebruik van. Leuk als je ze zo ziet genieten. 13-08 een groter badje voor ze gekocht en dit is echt genieten. Raff en Nero zijn er heel erg blij mee en maken er ook heel veel gebruik van. Wat is dit genieten. Lekker afkoelen en dan lekker even spelen. Heerlijk om naar te kijken, hoe de hele bende  dan weer even kan genieten ondanks de hitte.

30-08-2020 Wat is het toch genieten om ze samen te zien spelen. Natuurlijk is Raff altijd degene die begint, maar Nero en Mowin gaan er goed in mee. Het is en blijft genieten met en van de jongens💖💖💖

01-09-2020 Vandaag de eerste ringtraining met Bolle. Hij gaat heel gemakkelijk met ons mee in de auto en loopt ook heel lief met ons mee.  Een beetje moeilijk begin met de trainig, maar het manneke weet natuurlijk ook niet wat ik van hem wil. Wat is hij lief. Ik ben helemaal in Love💙💙 Ik heb een paar instructies aan Jack door gegeven waar hij mee kan werken. 22-09-2020 Quality time met Raff 💚💚We rijden naar Einruhr in Duitsland. Daar is een heel groot stuwmeer en daar is het heerlijk toeven. We gaan een stuk lopen en met Raff natuurlijk ook in het water. Dat mag eigenlijk niet omdat er boten varen, maar een klein stukje aan de riem. Het manneke heeft de hele dag een smile op zijn gezicht. Genieten puur voor ons alle 3.     

28-09-2020 Wat is het toch een genot om naar deze 2 jongens te kijken als ze spelen😍😍. Het zijn zo’n dikke vrienden. Daar hoor je nooit eens een grom van of iets dergelijks. Maatjes voor het leven🤎🤎

 

03-10-2020 Raff weer op tafel gehad en lieve hemel wat komen er veel haren uit😮😮 Het duurt dus ook een beetje langer dan hij gewent is, maar hij ligt zo graag op tafel om te kammen, dus maakt hem dat niets uit😀😀  Hij is zo lief geweest, dan mag hij natuurlijk ook iets lekkers.

 

07-10-2020 Ze hebben weer lekker Yoghurt gehad vandaag en dat is altijd smullen😋😋. Dat is ook aan de bekkies wel te zien😜 Meestal krijgen ze hun Yoghurt op de likkiemat, dan blijven de bekkies wat schoner

 

10-10-2020 Raff💜💜 en Mowin 💚💚 hebben een lekker mergpijpje, gekregen van een lieve vriendin😘😘 Nero wilde het niet😏😏

 

24-10-2020 Even een foto van een kwijlende Raff. Dit komt haast nooit voor. Raff is helemaal geen kwijlerd. Waar dit vandaan komt weet ik ook niet maar vond het wel frappant 

 

01-11-2020 Raff op tafel gehad en even een foto gemaakt. Wat is hij toch mooi. Hij wordt ook steeds liever en makkelijker. Heerlijk manneke💕💕

 

14-11-2020 Lig ik op de bank met mijn poot hoog, komt Raff ineens bij mij op schoot. Mowin wil er ook nog bij🤣🤣 Jongens dat gaat niet. Ik heb al genoeg last van mijn enkel en knie🦵 Het is natuurlijk wel gezellig, maar het gaat nu eenmaal niet😔😔

 

15-11-2020 Met Jan en Beppie een fotoshoot 📸📸gedaan met Raff. Ze hebben hele leuke foto’s gemaakt van hem. Zo trots op mijn kanjer 💖💖Dank jullie wel Jan en Beppie voor het prachtige resultaat🌹🌹

 

10-12-2020 even alleen op pad met mijn kleine kanjer. Lekker met zijn 3tjes is ook eens lekker. Alleen aandacht voor deze kleine man. En wat doet hij het toch goed. Snel een paar foto’s maken op de hei.  Heerlijk gelopen in een mooie omgeving

 

 

27-12-2020 Als Quinn en Gwen er zijn is het altijd feest voor de jongens. Spelen, wandelen en snoepen natuurlijk. De jeugd vindt het heerlijk tussen de beren🐻🐻🐻. Het is wel altijd lachen als we wandelen en er moet poep worden geruimd. Dan zijn ze als eerste weg🤣🤣🤣           

 

01-02-2021 Van de KC krijgen de vrijwilligers een heel mooi kado voor hun hulp🎁. het is een prachtig pakket en ook aan de viervoeters  is rijkelijk gedacht. Raff is heel erg blij met zijn kado. Ik ben benieuwd😕 of het lang leeft. Maar goed, dan heeft hij in ieder geval even plezier gehad  🤔🤔

 

04-02-2021 naar Ym in Maaseik met de mannen voor een heerlijk dagje wellness 🛀🛀 Raff en Nero genieten met volle teugen maar Mowin wil naar huis. Ze worden weer helemaal in de watten gelegd en wat zijn ze weer mooi als we naar huis rijden🚙🚙

 

07-02-2021 Louise zet een carnavals verkleedpartij👹👺 voor haar honden op FB. Petra en Marjan gaan de strijd🪓🪓 aan en dan kan ik natuurlijk met Raff niet achterblijven. Nooit gedacht dat hij dit zou toelaten😂😂. Zo zie je maar weer

 

14-02-2021 Er is een flink pak sneeuw gevallen 🌨🌨en het is achterom spek en spek glad⛸⛸. De jongens willen naar buiten maar dat gaat pas als er is geveegd en alles ijsvrij is gemaakt. Nou en als dat gebeurd is dan is het ook dikke pret. De sneeuw naar de kant geveegd, mar wel zo dat ze er wel nog in kunnen❄❄⛄⛄. Dit is genieten voor ze 💯%

 

27-02-2021 Soms moet er na het spelen ook even lekker worden gesmuld, he manneke. Ook dat hoort erbij. Lekker he kereltje😋😋

12-03-2021 Raff en Mowin, vrienden voor het leven. Ze zijn zo lief voor elkaar😍😍 Ik hou er zo van om die 2 samen te zien spelen. Nooit een grom of boosaardig, maar altijd lief voor elkaar.🤎🤎

17-03-2021 Raff komt binnen en gaat meteen bij Har op schoot liggen om te knuffelen😁😁 Dan ineens is het hem te warm en staat hij op. Nou en waar gaat meneer liggen……. ja hoor, voor de kachel🔥🔥🔥 Mafkees🤣🤣

 

21-03-2021 Even heerlijk aan de wandel. Mijn knie speelt heel erg op maar zo af en toe gaat het goed en dan wil ik ook even genieten van een heerlijke wandeling met de jongens. De natuur is nu ook zo ontzettend mooi   🌷🥀🌳 We zijn zelfs een paar reeën tegen het lijf gelopen. Hoe bijzonder is dat  🦌🦌🦌

22-03-2021 Vandaag valt Unser Bär in de brievenbus en alweer een hele mooie en trotse verrassing. Er zijn postkaarten gemaakt en Raff staat er ook op. Hoe leuk is dit😮😮

 

                                            

27-03-2021, Het is echt verschrikkelijk weer. Koud en nat.☔☔ Dit is toch geen voorjaar. Bah ik wil zon 🌞🌞 Voor we gaan wandelen kijken we even op de buien radar, wat er nog aan komt. Die belooft ons dat we een uurtje kunnen gaan lopen zonder nat te worden. Nou dat doen we dus ook niet meer😒😒, want we kwamen toch in een hagelbui. Deed gewoon pijn in het gezicht. Gelukkig hebben de jongens een dikke vacht, dus voor hun geen probleem.

Vanavond rijden we naar Sven waar Raff gaat dekken met Braunbärchen van Biggy en Arno. Sven heeft weer voor heerlijk eten 😋😋gezorgd en het altijd fijn om goede vrienden terug te zijn. Raff heeft genoten van zijn liefdes onderonsje met zijn vriendin😜😜🙃🙃 en wij hebben genoten van onze vrienden, die we vanwege corona, zo lang niet meer hadden gezien. Dank je wel Sven voor je hulp en het heerlijke eten en dank jullie Biggy en Arno voor de prachtige Kado’s🎁🎁☂☂.   

Raff is helemaal blij met zijn kadootje.🎁🎁 Maar ik denk dat hij nog blijer was met Braunbärchen.🤎🤎 Ze is ook een heel erg lief meisje moet ik zeggen. Hij blijft een beetje onrustig maar morgen mag hij nog eens mee. You lucky basterd 🤣🤣🤣

28-03-2021 We rijden weer naar Sven en Raff kan haast niet wachten tot we er zijn 🤪🤪De slimmerik weet heel erg goed, wat hem zo meteen te doen staat 💘💘💘💘💘💘💘💘

Ondanks zijn onrust, is hij heel erg lief in de auto. Af en toe staat hij op om te kijken of hij nog lang moet wachten😜😜 Wat is hij toch een lieverd geworden. Ik ben zo gek op dit manneke.💖💖 Ook als ik zie hoe lief hij voor zijn vriendinnetje is. Daar kan ik helemaal van smelten💖💖 Ik mag het niet zeggen, maar hij gaat, ook hierin, steeds meer op zijn vader lijken😔😔💝💝 Raff ik ben zo ongelooflijk blij met jou. Love you💘💘

 

03-04-2021 Het is pasen en niemand kan er beter voor paashaas spelen dan Raff 🐰🐰. Nou Raff het staat je goed. Zeker dat rose 🤣🤣 De mafkees laat ook alles toe. je kan het zo gek niet verzinnen of met Raff gaat het. Het interesseert hem echt helemaal niks wat we met hem aanvangen 😏😏

25-04-2021 Hiep hiep hoera 🎉🎉🎉 Onze kanjer is vandaag jarig en viert vandaag zijn 3de verjaardag🎂🎂 Gefeliciteerd lieve schat 😘😘 Hopelijk mogen we nog jaren van jou genieten.💖💖💖💖💖

26-04-2021 Raff wordt weer papa. 💕💕Ik ben zo trots.  Braunbärchen en Raff worden ouders van alleen maar bruine pups. 🐻🐻🐻🐻. Ik was erg onder de indruk van Braunbärchen. Ze heeft een prachtige hele donker bruine kleur en zo ongelooflijk lief, ook naar Raff toe. Het was echt een verliefd stelletje💖💖. Dank jullie wel Biggy en Arno voor het vertrouwen in onze kleien kanjer.

Louise heeft weer een prachtige presentatie gemaakt ter ere van de toekomstige ouders😮😮😮Wauw Louise prachtig. Je bent een kanjer😘😘

                                                                                                29-04-2021 Marij komt op koffie visite en heeft iets lekkers voor de mannen meegenomen.🍗🍗🍗 Nou er zijn er toch 3 blij. Krijgen normaal ook nooit iets😜😜 Nee hoor Marij, ze zijn blij om jou te zien, dat is toch wel duidelijk.

 

05-05-2021 Van zoveel emotie wordt je natuurlijk heel erg moe😴😴😴 Raff wil altijd tegen de buiten deur aanliggen. Al is het maar met 1 voetje🐾🐾 

 

15-05-2021 Raff is weer helemaal happy. Vandaag heeft hij weer een liefdes onderonsje met prachtig mooie 😍😍 Shanelle van Nel en Rob. Vorig jaar hebben we deze combinatie ook gedaan en daar zijn hele mooie pups uitgekomen. Wat is het toch een mooi meisje.💗💗 Stiekem zijn wij ook wel een beetje verliefd op Shanelle. Maar dat zeggen we maar niet tegen Raff 😂😂 Raff is heeeeeeeeeeeeeeeel erg blij om Shanelle te zien💘💘 De jongens zijn weer goed verwend door Nel en Rob. Ze hadden een hele draagzak vol lekkers meegenomen🍗🍗🍗 En ook wij mogen niet klagen. Dank jullie wel Nel en Rob😘😘 Dat gaat smaken 😋😋 dat weet ik zeker.

16-05-2021 Alle 3 de mannen gekamd en daarna even een paar leuke plaatjes getrokken📸📸 Ik ben toch zo trots op ze. Wat zijn jullie toch kanjers💘💘💘 En dan krijgen ze natuurlijk wat lekkers uit de tas van Nel en Rob. Hmmm dat is smullen😋😋😋 Lekker he manneke

30-05-2021 Als Gwen er is, is het feest voor Raff. Wat een heerlijk stelletje is dat samen.💕💕 Raff is zo rustig en zo makkelijk met klein kindjes😮😮 Als we wandelen wil hij ook alleen maar bij Gwen aan de riem. Nou en de dame vindt dat natuurlijk allang leuk💕💕 1 & 2 juni 2021 heeft Raff weer een Liefdes onder onsje. Het gaat je goed het manneke🤣🤣Tineke en Theo komen naar het zonnige zuiden ☀☀afgereisd voor de huwelijks🎩🎩 voltrekking van Skylar en Raff. Het was een mooie ceremonie en hopelijk verloopt de huwelijksnacht ook naar verwachting💞💞

 

11-06-2021 ontvangen wij het geweldige nieuws dat Shanelle drachtig is van Raff 💕💕Ze hebben 🍼🍼🍼🍼 vruchtjes gezien. Ik ben zo heppy de peppy.🥰🥰🥰🥰 Wat een geweldig nieuws. Zeker omdat dit het laatste nestje is van Shanelle 🤗🤗 

 

Alle verdere updates van dit nestje heb ik verwijderd van mijn website. Nel en ik weten waarom en daar hou ik het bij.😔😔 27-06-2021 We hebben vandaag kam dag en het is een heel karwei vandaag. Volgens mij zit al het haar van het hele jaar los😮😮 Mijn hemel wat komt er een haar uit Raff. Dit is de eerste keer dat er zoveel tegelijk uit komt. We hebben er nog een Raffje aan over gehouden😂😂 

 

 

29-06-2021 Heel goed nieuws gekregen vandaag. Skylar is zwanger , dus Raff wordt weer papa. Zo blij mee🥰🥰Op de echo hebben ze 6 pupjes gezien, maar we wachten gewoon af . We weten dat er pups komen en dat is het belangrijkste.

 

02-07-2021 Een hele lading poepzakjes besteld en die zijn vandaag aangekomen📦📦. Ik pak ze altijd uit en doe ze in kleine mandjes ordenen🗑🗑 en dan passen ze mooi en opgeruimd in de kast. Daar heb ik natuurlijk weer hele goede hulp☺☺ bij gehad van Mowin en Raff. Stel je voor dat ze wat missen😂

04-07-2021 Gwen komt een nachtje slapen. Het is warm dus er moet met water worden gespetterd🚿🚿💧💧. Voor de jongens alleen maar dikke pret natuurlijk

 

Wat is ze toch een schatje. Raff moet natuurlijk klets nat worden gemaakt. Niet dat hij dat erg vindt, maar de bende gaat ook zo naar binnen en daar ben ik minder blij mee

 

 

11-07-2021 Ook als Scott en Ruby komen met het kleine grut, is Raff in zijn element. Hij vindt kleine kindjes fantastisch💘💘Ook Riva is gelukkig helemaal niet bang en houd heel erg veel van de beren🐻🐻🐻 Raff krijgt iets lekkers en hij wil het aan Riva geven😝😝 Nee gekkie dat lust Riva niet🙊

 

 

14-07-2021 Vandaag kreeg ik van Tineke deze foto. Ze is bandjes aan het maken voor de pups.🧵🧵🧶🧶 17-07-2021 En vandaag een foto van een heel erg zwangere Skylar. Jeetje wat een buik 😮😮😮

 

18-07-2021 Het is yoghurt dag vandaag en dat is smullen voor de mannen😋😋. Vandaag zitten er stukjes appel🍏 en knakworst in. Jammie, jammie

 

24-07-2021

Ik maak het op afstand helemaal mee en dat is fantastisch:

 

7.25 uur geboren … jeetje wat een grote pup !! Nu begrijp ik alles een beetje beter .. heb hem er echt uit moeten trekken .., maar hij is er !!! Raff en Skylar hebben een flinke zoon van 760 gr. Bandje grijs

 

 

 

8.10 nog een reu bandje rood 660 gr

8.47 een reu .. bandje groen 680 gr …

 

 

Oeps de kraam vrouw moest gewassen maar om 9.30 weer een reu 650 gram … ben heel blij maar hoop dat er nu toch nog 1 meisje komt dan zou de kers op de taart zijn voor mij Maar wat is Skylar flink .., zo trots op haar !

Bandje blauw

 

4 kereltje … heb nog hoop . Maar het zijn prachtige stevige sterke pups ! Voor deze 4 mannetje ben ik Raff erg dankbaar ( en Sky) Wat een kanjers

Nr 5 is er … ik durf niet te kijken Zou het dan eindelijk mijn meissie zijn ??

Bandje bruin reu 640 gram Maar wel ook sterk en gezond YES…. Nr 6 Rose TEEF !!! 650 gr .

 

 

Arme Skylar helemaal uitgeput. Het is ook heel zwaar. De pups zijn zwaar en het heeft best wel even geduurt voor de bevalling eindelijk begon. Maar ze doet het zo fantastisch. Hier kan ik zo van smelten. Skylar je bent een power girl😍😍

 

15:22 reu bandje geel 720 gr ! en dan om 16:09

teef paars / heel bandje 660 gr .

Dan krijg ik een heleboel filmpjes maar die kunnen helaas niet op mijn website. Wat ben ik blij met Skylar en Raff. Wat een prachtig nestje hebben ze samen gemaakt💙💙💙💙💙💙💗💗. Dan krijg ik ook van Tineke de namen al door. Ook de namen en de betekenis vind ik prachtig. Voor de jongens heeft ze :

Maska. – sterk

Nikan. – mijn vriend

Keme. – geweldig

Micco. – chief

Mato. – beer

Honovi. – sterk

En de meisjes:

Sayen – lief

Nayeli. – I Love You.

Mijn naam keuze was al snel gemaakt, zowel voor jongen als voor meisje.

Dank je wel Tineke dat ik er op afstand bij mocht zijn😘😘

28-07-2021 Nu kunnen we pronken met het kleine grut. Tineke stuurt heel veel foto’s en filmpjes. Dus het blijft genieten🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰               

29-07-2021Wat zitten er toch al mooie hoofdjes op. Hier moet je toch verliefd op worden💙💙💙💙💙💙💗💗En die pootjes🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

 

30-07-2021 We hebben zelf honden ijsjes 🍦🍦 gemaakt en ze smullen ervan😋😋. Smaakt naar meer hé kereltje. We maken gewoon weer nieuwe. Dus als het weer warm is, gaan we weer lekker een ijsje🍦🍦  eten.  Natuurlijk komen er ook weer foto’s binnen van de kleine puppewuppe 🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾. Nog even en dan passen ze niet meer in de mand🧺🧺

 

31-07-2021 Wat een super mama is Skylar 🥰🥰voor haar baby’s. Wat zorgt ze toch goed voor haar kleine grut. Van Tineke kregen we een foto van een appeltje. Skylar was even naar buiten gegaan en kwam terug met een appeltje🍏. Ze legt het in de werpkist voor haar pupjes. Nou daar kan ik van smelten💘💘

 

01-08-2021

02-08-2021 Heerlijk die kleine bollekes💙💙💙💙💙💙💗💗

 

 

05-08-2021

Weer een prachtige foto 📸📸gekregen van Tineke. Volgens mij groeien ze als kool. Aanstaande zondag mogen we gaan kijken👀👀 Ik ben zo benieuwd. Volgens Tineke zijn ze prachtig 😍😍 Ik ben zo benieuwd.

06-08-2021 Raff heeft een nieuwe geluiden bal gekregen en is weer helemaal blij 😁😁. Als hij het geluid al hoort is hij helemaal hoteldebotel🤣. Dus er moet nu natuurlijk gespeeld worden. Wat is hij weer blij met zijn bal⚽⚽. Het zal me benieuwen hoe lang hij leeft.🤭🤭

 

Vandaag ook weer een mooie foto van Tineke gekregen. 🧡🧡 

 

07-08-2021

Weer 2 mooie foto’s gekregen van Tineke🖤 De oogjes gaan al een beetje open. Het worden dus nu echte hondjes. Nu gaat het heel erg leuk worden. Morgen mogen we al gaan kijken. Ik ben zo benieuwd naar het kleine grut💙💙💙💙💙💙💗💗

Vandaag de bende gekamd en daarna van ze allemaal een foto 📸📸gemaakt met hun poot in mijn hand🐾🐾🐾 Wat een verschil😱😱😱 Dat “iele” pootje van Nero en dan die klauw van Raff. De heerlijke dikke poot van Mowin mag er zeker ook wezen. Hier alle drie op een rij…..

08-08-2021Wat een fantastische dag hebben wij vandaag gehad bij Tineke en Theo🥰🥰We zijn zo ongelooflijk verwend. Lekker gegeten😋, getoast🥂 op de pups en genoten van elkaar en de viervoeters🐾. Hier kunnen we wel even op teren. Raff heeft een heel lief liefeskaartje gekregen van Skylar💘💘

En wij een prachtige Steady as a Rock. daar werd ik even emotioneel van😥 Zo mooi

Ze heeft al een plekje in ons hart💖💖 nu krijgt ze ook nog een plekje in ons huis🏡 We love you to Skylar 💘💘 En Raff zeker, geen twijfel mogelijk🤪. Het hoogte punt voor mij was het flessen🍼🍼 van de pups. Ook toen kwamen een paar tranen😥Toen ik het kleine meisje een flesje🍼 aan het geven was, kwam Skylar haar even het buikje likken👅, en ja hoor ik voelde het warm worden🤪 en er was een klein plasje op mijn broek gedaan🚽. Niet erg lieverd💗 we hebben een hele goede wasmachine🧺🧺

We hebben geknuffeld en genoten. Wat zijn ze toch prachtig, de kleine Veldliggertjes/ Indiaantjes💙💙💙💙💙💙💗💗. Ook moet ik Skylar nog eens extra vermelden💖💖 Wat een mama, ongelooflijk, ik kan smelten van zoveel liefde💝💝. Er zijn te veel foto’s om ze allemaal te plaatsen, maar een kleine impressie wil ik jullie meegeven :

 

 

 

 

 

 

 

 

Tineke en Theo, vanuit het natte, druilerige zuiden een hele dikke knuffel😘😘 Wat hebben we genoten🥰🥰 09-08-2021 Vandaag van Tineke een paar filmpjes🎥🎥 gekregen die ik helaas niet met jullie kan delen. Wel een leuk verhaaltje, Skylar had vandaag een mol gevangen en bracht die heel lief naar de pups om op te eten😱😱 Nou Tineke, veel opruim plezier🤣

11-08-2021 De pupjes van Raff en Skylar waren vandaag voor het eerst buiten🏕🏕. Een hele ervaring voor het kleine grut. Tineke had een paar filmpjes gemaakt en gestuurd en daar hoor je de baby geluidjes🥰🥰Zo leuk en zoooo lief 🥰🥰

 

 

12-08-2021  Heel veel filmpjes📽📽 gekregen vandaag en gelukkig ook een paar foto’s. Er is zoveel plaats maar ze zullen en moeten op elkaar liggen🙈🙈

13-08-2021Na het eten bij Skylar zijn de buikjes rond gegeten en moeten ze even uitbuiken🤪🤪🥴🥴 Dit is toch zo schattig😻😻 Die dikke pootjes🐾🐾 in de lucht en dat lekker volle buikje laten luchten😍😍😍

14-08-2021 Ze slapen 😴😴heel veel, natuurlijk, maar nu beginnen ze ook samen te spelen. Lijkt me zo schattig, die kleine wormpjes zo met elkaar te zien. Zondag ga ik weer kijken. Wat zal ik verbaasd😮😮 zijn hoeveel ze gegroeid zijn, denk ik🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸

14-08-2021 S’morgens even wat gesnoeid in de tuin 🌿🌿en de poortjes allemaal open. Ze weten heel goed dat ze in dat stukje tuin, niet mogen komen. Ineens komt Raff aan gelopen en ik zie aan hem dat er iets is. Wijs het me maar aan lievie.🥰🥰 Hij loopt naar de terras tafel en daar ligt mijn telefoon☎☎ en die was gegaan. Wat is het toch een kleine slimmerik. Ik ben zo trots op die lieve kleine kanjer. Daarna even lekker met de kleine grote man gaan lopen🚶‍♀️🚶‍♀️ Maar het is hem te warm. Het is een heel benauwde dag vandaag en opeens gaat Raff onderweg zitten. Dat is een teken dat we naar huis moeten. Goed gedaan kereltje🤗🤗 17-08-2021  De kleine Veldliggertjes 💗💗💙💙💙💙💙💙hadden hun eerste vleesdag vandaag🍗🍗🥩🥩. Heerlijk om te zien🐵🐵 en heerlijk om te luisteren🙉🙉, naar die heerlijke smak geluidjes😋😋van de filmpjes😍😍

 Mama Skylar 😍😍controleerde ook, of er wel genoeg gegeten was😂😂

 

18-08-2021 Mooi in de doos, adres van ons en postzegels erop en opsturen maar.🎁🎁Denk er maar aan, je krijgt hem NOOIT meer terug🤣🤣

 

19-08-2021 Wat hebben we weer leuke filmpjes gekregen 😍😍 Ik kijk er elke dag opnieuw weer zo naar uit. En elke dag zie ik ze meer groeien en ontwikkelen. Wordt weer een spannende dag zondag. Ik ben zo benieuwd🥰🥰 kan haast niet meer wachten.                      Mama we hebben honger😋😋

20-08-2021

2 prachtige foto’s gekregen vanmorgen.📸📸 Allemaal liggen ze in volle rust en met een vol buikje te slapen.😴😴😴😴😴😴😴😴 Lekker in de frisse lucht uitbuiken⛅ Heerlijk genieten. Dan is er ook nog een close-up foto 📸📸 van een heerlijk snoetje 😍😍 Als je daar niet verliefd op wordt😍😍 Nou ik zeer zeker wel. Deze foto staat nu ook op de titel pagina. Ik ben helemaal verliefd💗

225-08-2021

Samen met Carlijn en Ashwin naar Tineke gereden.🚗🚗 Een hele luxe. Thuis opgehaald en thuis weer afgezet Dank jullie wel kanjers 😘😘Aangekomen weten we niet wat we zien👀👀 Wat zijn ze gegroeid zeg. Niet normaal. 😱😱Er zitten prachtige kopjes op en een paar flinke stappers🐾🐾 onder. Wat een prachtige pups.😍😍 Ik heb mijn handen vol aan mijn jongens, maar anders wist ik het wel. 🥰🥰 Maar goed, ik moet hier niet bij stil blijven staan🙈 en hopelijk kan ik, de meeste, volgen en begeleiden, samen met Tineke. Carlijn heeft prachtige foto’s📸📸 gemaakt en vanaf vandaag plaats ik 1 pup in het zonlicht op deze website. Dank je wel Carlijn, Je hebt onze trots op het plaatje vastgelegd😘😘 Onze dank gaat zeker uit naar Tineke en Theo, Dank  jullie wel, het was alweer een dag met een gouden randje bij jullie😘😘

Reutje Grijs is nu  3 color: (Met dank aan Carlijn voor de prachtige foto’s)

reutje rood 💖💖

reutje geel 💛💛

reutje blauw 💙💙

Teefje paars💜💜💜

Teefje rose 💗💗

 reutje blauw / rood 💙💖

 reutje groen 💚💚

27-08-2021 vandaag had Raff een romantisch onderonsje met Bella💘💘 Hij was weer tot over zijn oren verliefd, maar Bella niet zo🤣🤣. Ik ben zo trots op mijn manneke hoe lief en rustig hij, dan zijn meisje benaderd en haar gerust stelt. Raff wat ben je toch een kanjer💙💙💙

Misschien vond Bella jou niet zo leuk, ik hou verschrikkelijk veel van jou😍😍 28-08-2021 Vandaag toch wel zo’n ongelooflijk mooie foto📸📸 van Tineke gekregen😍😍 Deze gaat, voor nu, weer naar het titelblad 🥰🥰       

Wat een fantastisch foto’s📸📸 heeft Carlijn weer gemaakt 💙💙💙💙💙💙💗💗 Als je hier niet verliefd op wordt, nou dan weet ik het niet meer.      Ik plaats hier alleen de foto van moeder en zoon 💘💘. De rest van de foto’s plaats ik als ze deze week gechipt zijn en elke pup zijn naam heeft gekregen. Een klein voor proefje is het titelblad💖💖

31-08-2021 En dan nu de foto’s 📸📸van Carlijn en  de namen die ze hebben gekregen💙💙💙💙💙💙💗💗 :

Rood = De Veldliggers Maska ( sterk )💪

Geel = De Veldliggers Nikan ( mijn vriend )🐶

 

Grijs = De Veldliggers Keme ( geweldig ) 👍

Groen = De Veldliggers  Chief ✌

Blauw \ Rood = De veldliggers Mato ( Beer )🐻

Blauw = De Veldliggers Honovi ( sterk )💪

Teefje Rose = Sayen ( lief )🥰

Teefje Paars = Nayeli ( I love you )💘

Onze dank gaat uit naar Carlijn, voor de prachtige foto’s en al het werk om ze op tijd klaar te hebben. Dank je wel Carlijn, je bent een kanjer 😘😘

02-09-2021 Het was weer tijd voor de inentingen en APK🤪🤪 check. Deze keer kwam er ook kennelhoest bij, die hadden ze nog nooit gehad. Die spuiten ze in de neus en ik dacht er komt wel protest, maar alle 3 perfect gedaan.🥰🥰🥰 Zo trots op mijn kanjers

03-09-2021 Het is eindelijk eens mooi weer en dan is het ook weer tijd voor een ijsje 🍦🍦Meteen weer nieuwe gemaakt voor de volgende ronde. We hadden nu bananen smaak🍌🍌  en de volgende hebben watermeloen smaak 🍉🍉 03-09-2021  Ze hebben zoveel plezier met elkaar de kleine mupkes. Ik geniet gewoon elke minuut van de dag van foto’s📸 en filmpjes📽📽 die we krijgen van Tineke. Kan nu al janken😥😥 als ze uitvliegen.

04-09-2021 Vandaag was Marjan Kuiper op puppy visite met een vriendin, die ook een pup krijgt uit dit nest. Marjan was erg onder de indruk van dit nestje en zeker van de Raff pootjes 🐾🐾

05-09-2021 Het was weer zo ver, ik mocht weer gaan kijken naar “onze” kleine belhamels. Ik kan niet wachten om ze weer te zien🥰🥰 Wat heb ik weer genoten🍺🤪. Het was wederom een dag met een gouden randje😍😍😍 De kleine Chief heeft toch echt mijn hart gestolen en is ook de hele middag bij mij. Wat een heerlijk kereltje is dit💙💙💚💚

06-09-2021

Raff heeft van zijn liefje Skylar een bal gekregen🏐🏐. Hij is weer helemaal happy 😜😜Dank je wel Skylar, Raff is er heel erg blij mee😘😘 Raff gaat helemaal uit zijn dak van deze bal🤪🤪

Na het spelen moet hij ook even afkoelen🚿🚿

En dan even lekker smullen😋😋

09-09-2021 De kleine Veldliggertjes hebben vandaag hun eerste dierenarts bezoekje 🩺🩺 Zijn zijn allemaal goed gekeurd🤪🤪 Balletjes zijn van alle jongens netjes ingedaald, de gebitjes 🦷🦷 zijn in orde en er zijn verder ook geen rare dingen ontdekt.😍🥰 Dus ze zijn alweer helemaal heppydepeppy

Na het bezoekje mochten ze als beloning lekker poedelen in het badje🛁🛁

10-09-2021 En alweer staat er een auto ritje gepland. Nu gaan ze met z’n alle voor een karakter test. 😮😮Zo weten we het best welke pup in welk gezin past. Zo mooi om te zien, dat de karaktertjes al zo goed gevormd zijn. 🥰🥰 Het is een leuke test en heel leerzaam. We krijgen er per pup een mooi verslag van 📃📃

11-09-2021

Vandaag is het mijn beurt voor een auto ritje🚗🚗. Ik haal Renate op en samen rijden we naar Koekangerveld. Louise en Ad komen daar ook naar toe en samen gaan we pups aan gezinnen koppelen. Eerst natuurlijk knuffelen en na een bakje koffie☕☕ gaan we aan de slag. De karakter verslagen worden door gelezen en iedere pup krijgt zijn kleur 🌈🌈bandje weer om, voor het gemak. Renate zet ze 1 voor 1 in stand op tafel en test de bone. Ik maak van iedere pup foto’s 📸📸en Tineke leest het verslag nog eens voor. Het was een hele leerzame dag en we hopen dat iedereen heel erg blij is met zijn pupje en dat we ze allemaal mogen blijven volgen😁😁

Rood 💖💖 = De Veldliggers Maska ( sterk )  Gaat naar Vinkeveen. Hij gaat wonen aan het water bij Ko en Pearl.

Geel 💛💛 = De Veldliggers Nikan ( mijn vriend ) Gaat naar Lochem. Hij gaat wonen bij Nathalie en Erik. 

Kleurtjes  💛💚💙= De Veldliggers Keme ( geweldig ) Gaat wonen op de boerderij van Alie en Trijntje. Hij is een rustig manneke en wil liefst de hele dag liggen knuffelen. Dat gaat daar zeker lukken.

Groen 💚💚 = De Veldliggers  Chief. Gaat wonen in Rockanje bij Christina en Axel. Hij was vanaf het prille begin mijn favoriete kereltje. Hopelijk gaat hij een gouden toekomst tegenmoet. Als het niet te veel was bij ons😭😭, was dit manneke zeker weten, naar ons gekomen. Hopelijk ga ik nog veel van hem horen🙏🙏

Blauw \ Rood 💙💗= De veldliggers Mato ( Beer ) Hij emigreert naar België. Nathalie heeft er een koude bakkerij en daar mag hij af en toe eens van iets lekkers proeven. 😋😋

Blauw 💙💙 = De Veldliggers Honovi ( sterk ) Hij komt heerlijk in de buurt wonen en gaat naar Carlijn en Ashwin in Hoensbroek. Ik denk dat we van Honovi nog heel erg veel gaan horen. Carlijn gaat hem showen en daar hebben we allemaal hele hoge verwachtingen van🏆🏆 Ook mag hij  professioneel gaan waterwerken. 

Teefje Paars 💜💜 = Nayeli ( I love you )💘 Nou geloof maar dat ik van je hou💖💖 Van allemaal natuurlijk. Dit mooie meisje gaat wonen bij Annemiek en Rene. Ik weet dat haar roepnaam Ella gaat worden maar Als je Nayeli roept, zeg je iedere keer hoeveel je van haar houd💜💜

Teefje Rose💗💗  = Sayen ( lief )Last but not least, Mooie prachtige Sayen. Ze mag bij Tineke en Theo blijven. Daar ben ik heel erg blij om. Ze was van de meiden ook meteen mijn favorietje. Met 2 weken gaf ik haar al de fles en was op slag verliefd💕💕Sayen blijft ook haar roepnaam  12-09-2021 Ieder nieuw baasje krijgt vandaag een berichtje💬💬 van Tineke, welke pup ze krijgen en wanneer. Tineke en Theo brengen 🚗🚗altijd persoonlijk de pups naar de nieuwe baasjes. Dan hebben ze altijd gedaan en kunnen dan meteen zeggen wat niet goed is🙏🙏. Het is een hele onderneming maar het heeft zich al een paar keer uitgewezen dat het goed is om te doen.👍👍 13-09-2021 Het kleine grut heeft een snuffelmat gekregen. De slimmerikken hebben de koekjes er zo uit gevist 😁😁

14-09-2021 Vandaag de nest inventarisatie gehad door de dames van de TNS. Super mooi nest met prachtige beren … breed en rechte ruggen. Ook hele mooie gebitjes. Alweer super trots🥰🥰🤪🤪 Dank jullie wel Mia en Beate van The Newf Society😘😘

17-09-2021 Gerda v.d Molen was vandaag op kraamvisite. Ook Gerda was aangenaam verrast door de mooie pups. Het staat je nog steeds goed Gerda🤪🤪

19-09-2021 Vandaag ga ik afscheid nemen van het kleine grut😥😥😥😥😥😥😥😥 Wat ga ik ze missen. Hopelijk houden de nieuwe baasjes net zoveel van ze als ik ben gaan doen. Dag kleine puppewuppe, dag lievies 😘😘😘😘😘😘😘😘 Hopelijk tot ziens

20-09-2021 1 Van de pups lag in de buiten kraanbak voor verkoeling en daar had ik een foto van gemaakt. Louise maakt er dan dit weer van 😍😍 Dank je wel Louise, prachtig zoals altijd 😘😘

26-09-2021 De pups zijn inmiddels allemaal uitgevlogen en ik mis het ontzettend.😔😔 We krijgen gelukkig heel veel apps op de groepsapp van de nieuwe eigenaren en dat maakt veel goed. Dan komt er ook soms een foto voorbij die ik heel graag hier wil plaatsen, zoals dit prachtige plaatje van De Veldliggers Nayeli. Haar roepnaam is nu Ella. Ze is zooo mooi💜💜

28-09-2021 We zijn allebei niet lekker😷🤒 en onze vakantie hebben we afgebroken. Om toch nog wat met de jongens te doen, gaan we met Mowin en Raff naar de Brunssummerheide🏞🏞. Mowin wil nooit in het water. Raff daagt Mowin zo uit dat hij ook het water ingaat en we zien hem gewoon genieten. Hij trekt zich zo aan Raff op, dat hij veel angsten overwint. Zo mooi om te zien💝💝 Dank je wel Raff. Lieve kanjer. Love you💚💚

05-10-2021 Het is heerlijk weer, maar nog steeds ben ik niet lekker. Dus dikke sjaal om, jas aan en lekker de frisse lucht in.☀☀🌬🌬 Heerlijk gelopen met mijn mannen en logeetje Bono.😍

 

08-10-2021 En ja hoor, het is hem weer gelukt. 😮😮 De bal heeft het loodje gelegd. Nou Raff, nu moet je maar wachten tot er weer een nieuwe komt. Dommerik🤔🤔 De tel ben ik inmiddels kwijt, maar bal nummer 15 is het zeker

 

 

 

 

Datum   Gewicht   Leeftijd
         
25-4-2018   642 gr   Geboorte
21-06-2018   10,500 kg   8 weken
27-06-2018   11,600 kg   9 weken
11-07-2018   15,300 kg   11 weken
18-07-2018   18 kg   12 weken
25-07-2018   20 kg   13 weken
01-08-2018   21,800 kg   14 weken
08-08-2018   24 kg   15 weken
15-08-2018   27 kg   16 weken
23-08-2018   29 kg   17 weken
06-09-2018   32 kg   19 weken
08-10-2018   40 kg   23 weken
18-10-2018   41,8 kg   25 weken
09-11-2018   46 kg   28 weken
17-12-2018   53 kg   33 weken
25-01-2019   56 kg   9 mnd
03-09-2019   62 kg   16 mnd
02-09-2021   65 kg   3 jaar
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         

Geronimos Place