Kroost

06-05-2019

Vandaag hebben we in Mannheim, Malia en Merlin ( Gismo en Shalina ) en Galathee ( Gismo en Bronwyn ) mogen ontmoeten. Wat een prachtig mooie jongen en meisjes. Wat een voorrecht om hier puppy oma van te mogen zijn???????

06-04-2019

Van Elisabeth uit Zwitserland, krijg ik haast iedere week foto’s of filmpjes van Galathee. Ook zij is een prachtig mooi meisje en ontwikkeld zich perfect. Maar deze week was haar broer Gatsby bij haar op visite en kreeg ik foto’s van beide. Zo leuk.

23-03-2019

Van Marian en Leen een prachtige foto gekregen van hun prachtige meisje Layla. Wat is ze een plaatje. Ik ben zo trots op de kinderen van Gismo. Ze zijn allemaal prachtig.

17-03-2019

Super leuke dag gehad. Samen met Louise op pup bezoek geweest eerst naar  Romeo en daarna nog naar Ricky. Heel veel geknuffeld, gelachen, gedronken en gegeten. Maar vooral heel veel lieve, leuke mensen ontmoet, die heel erg blij zijn met hun nieuwe gezinslid.

23-02-2019

Foto’s gekregen van Miranda van een andere dochter van Gismo. Ook zij woont in Duitsland. En ook zij is prachtig.

03-02-2019

Whoopi Avalon vom Rosendahl V1 Res.CAC und Res.CACIB. Wauw, wauw en nog eens wauw. Wat een resultaat en wat een pracht meisje.

16-12-2018

Prachtige kalender gekregen van Elisabeth. De eigenaresse van Galathee. Dochter van Bronwijn en Gismo .

15-12-2018

Prachtige foto’s ontvangen van een prachtige pup van Roos en Gismo.     Emoticon die geheimen verteltEmoticon die geheimen verteltEmoticon die geheimen vertelt

  Ronnie, Je bent een prachtig, mooi kereltje. Super trots op jou Rood hartRood hartRood hartRood hartRood hartRood hart

02-11-2018

Galathee is al aan het werk als foto model. Ze staat op de cover van de  Schweizer Neufundländerklubs. Hoe trots kan een mens zijn??

15-10-2018

Ook van Tanja See krijg ik regelmatig foto’s van de zoon van Gismo en Shalina.  Ik vind het zoooo leuk om de kinderen van Gismo zo te kunnen volgen. Hij is ook prachtig  Afbeelding kan het volgende bevatten: gras en buiten

05-10-2018

Samen met Jutta naar Arno en Biggy gereden. Pups gaan kijken van Bronwijn en Gismo . Wat zijn ze prachtig. Helemaal verliefd in deze stoere mooie kerel ( Gatsby )en dat prachtig mooie meisje ( Galathee )   Dank jullie Brigitte en Arno voor jullie gastvrijheid . We hebben genoten.

21-09-2018

Helaas geen Puppies voor Eva en Gismo
Er zullen een hoop mensen teleurgesteld zijn … but there is alway’s a reason to smile … ♥️ Nu misschien Voorjaar Babies en dan toch die 25

01-09-2018

Bronwyn en Gismo’s,  Yin + Yang, jammer dat het geen Y – nest is

28-08-2018

We krijgen geregeld foto’s van Biggy van de pups gestuurd. Is altijd zo leuk om op afstand  mee te mogen genieten van de pupjes.

25-08-2018

Vandaag heeft de ontmoeting tussen Eva en Gismo plaats gevonden.  Wat een plaatjes allebei. Hier moet wel iets moois uitkomen. Als dit gaat lukken, komt er waarschijnlijk weer een kleine bruine beer naar Geronimo’s Place.

20-08-2018

Vandaag zijn er 2 pupjes geboren van Bronwyn en Gismo    Een bruin jongetje en een zwart meisje. Zo trots op mijn kanjer. Zo trots op Bronwyn. Arno en Biggy dank jullie voor het vertrouwen in mijn kanjer. We komen snel kijken.

16-08-2018

Bekendmaking van de combinatie is door Louise weer geweldig gedaan. Eva (Khyro,s Soul Pulp Fiction )en haar Lover Boy Gismo vom Ermstal Allebei HD vrij en ED 0/0 , ogen en hart getest
We hopen op bruine Puppenwuppen in Oktober .

22-07-2018

Gismo Bär vom Ermstal en Ziva  van ‘t Stolzhof hebben vandaag een date gehad  nu duimen dat ze mooie pups krijgen. Altijd opnieuw zo spannend. Als de 4 weken naar de echo maar al eens om zijn. Pfff kan haast weer niet wachten. Zo leuk dat Syl ons overal bij betrekt. Als ze iets nieuws weet of ziet, horen we dat meteen. Zo lief

16-07-2018

Nu is het officieel:
Heart of Dark Angels Bronwyn Lady Yoda en Gismo Bär vom Ermstal
worden ouders.
De echo gisteren heeft laten zien dat Bronwyn zwanger is  Het was ook zo harmonisch hoe dit stelletje met elkaar omging . Dit worden echte liefdes baby’s.  Zo mooi om te zien. Zo trots op mijn kanjer. Dank jullie Christel en Eberhard Schein Duim omhoog Duim omhoogvoor de hulp bij het dekken. Dank jullie Brigitte en Arno Schiff    voor het vertrouwen in onze lieverd. Hij heeft jullie zeker niet teleurgesteld, dat weet ik zeker.   We zijn weer helemaal blij.

18-06-2018

Naar Trier gereden met Gismo om te dekken. Het meisje, Heart of Dark Angels Bronwyn Lady Yoda, en Gismo konden het meteen heel erg goed met elkaar vinden. Het was daarom natuurlijk ook een hele mooie dekking. Nu is het weer spannend en we duimen voor liefdes baby’s.Duim omhoogDuim omhoog Voor interesse in een pup van deze prachtige combinatie, contact opnemen met :   Arno & Brigitte Schiff  Hubertushof 1   54424 Thalfang   Duitsland   Tel.: 06504-954086 E-Mail: b.schiff@onlinehome.de   Internet: www.neufundlaender-dark-angel.de

14-06-2018

Naar Wortel gereden om bij Louise en Ad de pups nog eens te bewonderen voor ze naar hun nieuwe families gaan. Wat zijn ze prachtig . Wat een liefdevol nest hebben ze bij Louise en Ad. Dat wens ik alle pups toe

06-06-2018

Weer goed nieuws ontvangen vandaag van Louise :

Trots als een pauw op Team 9/11 … …alle 20 puppenwuppen super gezond love them sooo much

De dierenarts was geweest en ze zijn allemaal geënt, gechipt en nagekeken en alles is prima in orde. Zo super trots. Ze zijn ook nog eens allemaal prachtig mooi.

29-05-2018

Lekker weekend naar Duitsland geweest. Samen met Gismo naar Riener & Roswitha. We zijn naar de prachtige pups gaan kijken van Shalina en Gismo. Zo blij dat Gismo ook mee mocht. Ik wil hem nergens meer heen brengen. Hij heeft er zoveel moeite mee. Gismo heeft ook altijd heimwee. Dus dit was geweldig. En de pups zijn zo mooi.  Danke, Riener & Roswitha, Es war ein wundervolles Wochenende mit euch.

21-05-2018

Iedere dag krijgen we van Louise prachtige foto’s en updates over de Roosje / Gismo baby’s. Helemaal geweldig om zo op de hoogte te blijven, hoe ze groeien en hoe ze zich ontwikkelen. Dank jullie wel Louise en Ad voor het ongelooflijke werk dat jullie verzetten. Niet alleen om ons en alle toekomstige pup eigenaren op de hoogte te houden, maar ook voor alle moeite die jullie doen voor de ontwikkeling van deze kleine puppewuppen. Petje af

05-05-2018

Vandaag ben ik naar Sylvie gereden in Frankrijk, om Owen op te halen. Owen is een zoon van onze Gismo en komt in Nederland wonen.  Het was een heel dubbel bezoek, we waren blij om elkaar weer te zien maar er was ook heel veel verdriet om het afscheid van Owen. Sylvie heeft tenslotte 4 maanden voor deze prachtige klein kerel gezorgd en van gehouden. Het afscheid viel haar daarvoor natuurlijk heel erg zwaar. Maar het kleine mannetje heeft een heel erg goed nieuw thuis gekregen bij Hans. Heel veel geluk in je nieuwe thuis lieve kleine man.  

01-05-2018

Prachtige foto’s gekregen van Roswitha. De pups van Gismo en Shalina zijn op de foto een week jong en ze zijn allemaal prachtig. Hebben deze 2 kanjers toch weer goed voor elkaar gekregen.

29-04-2018

Prachtig leuke kaart gekregen van Renate en Wim. Zo leuk, zo lief Rood hartRood hartRood hartRood hart

27-04-2018

Vandaag zijn de kleine puppenwuppe 2 dagen jong en we hebben prachtige foto’s gekregen van Louise.

25-04-2018

Precies op de verjaardag van hun papa zijn de pus geboren van Gismo en Roosje. Hoe bijzonder is het, dat papa 9 jaar wordt en op dezelfde dag 9 pups worden geboren. Onderstaand bericht ontvingen we van Louise :    Ik krijg kippevel … Roosje is net bevallen van 9 pupjes … 3 bruine reuen … 2 zwarte teefjes en 4 zwarte reuen … Mamma Roosje en haar kroost maken het goed …
Gefeliciteerd Pappa Gismo  

Dit is voorbestemd, dat kan niet anders  Ik ben helemaal onderstboven van dit geweldige nieuws. Zo blij

22-04-2018

Gisteren is Gismo papa geworden van 2 jongens en 6 meisjes . Super trots op mijn spetter . Mama Shalina en baby’s maken het Super goed. Het zijn klein dikkertjes. Allemaal tussen de 700 en 850 gram . We gaan natuurlijk heel vlug bewonderen.

22-03-2018

Yes, yes , yes!! alweer goed nieuws gekregen. Roosje en Gismo worden mama en papa. Roosje is een prachtig mooi zwart meisje in de Bloemenjungle kennel. Har en ik vinden haar beide prachtig, dus daarom ook zo blij met dit super nieuws. Deze combinatie is helemaal waar wij van houden…… dus wie weet ????

16-03-2018

Jippie, vandaag het goede nieuws gekregen dat Gismo en Shalina, eind april, papa en mama worden. Er komen uitsluitend bruine beertjes uit deze combinatie. Helemaal happy de peppie.

10-03-2018

Vandaag zijn we op weg naar Offenburg over Frankrijk gereden om nog een keer naar de pups van Sylvie te gaan kijken. Ze zijn zo mooi. de jongens zijn allemaal rondom de 10 kg en het meisje 7. Ze zijn prachtig.

17-02-2018

Na ons bezoek in België doorgereden naar Frankrijk. We zijn daar bij Sylvie Frey naar de pups van Gismo en Uriane gaan kijken. OOOO ik ben weer helemaal in love. Rood hartRood hartRood hartRood hart  Wat zijn ze prachtig. Zo mooi. Ik vind het ook altijd zo lekker ruiken. Uriane is een geweldige mama. Ze is heel bezorgd en zorgzaam voor haar baby’s. Ze lief. Ben zo trots op haar. Maar natuurlijk ook  op Gismo. Dat hebben deze 2 kanjers toch maar mooi voor elkaar. Onze dank gaat uit naar Sylvie en haar ouders voor de gezelligheid, het heerlijke eten en de heerlijke wijn MartiniglasKomKoffiekop. Wat hebben we genoten van mens en dier. Dank je wel Miranda. Het was een super weekend.

17-02-2018

Met Miranda naar België gereden om een zusje van Mowin en dochter van Gismo te bezoeken. Ze zijn vandaag precies 9 maanden jong.  Haar naam is Wanda. Het is een prachtig mooi meisje. Niet te dik, niet te dun, heel goed in de vacht en perfect verzorgd. Maar ongelooflijk druk. Dachten wij dat Mowin druk was!!! In tegenstelling tot Wanda is Mowin de rust zelf Lachend over de vloer rollenLachend over de vloer rollenEmoticon met brede lachEmoticon met brede lach

01-02-2018

Foto’s mogen ontvangen van de pups van Gismo & Uriane. Nog even en dan mag ik lekker knuffelen. Ze zien er geweldig uit en ik kan haast niet wachten tot het zo ver is.

25-01-2018

Weer een aantal foto’s gekregen van de pupjes. Ze groeien als kool en wegen nu al bijna 2 kg en zijn pas 9 dagen jong. Klein dikke hoopjes hond hahaha. Ze zijn zo prachtig. Ben weer zo trots op mijn kanjer. 17-02-2018 ga ik samen met Miranda kijken. Ben zo benieuwd en ik verheug me mateloos om ze in leven lijve te zien. Bij interesse in een reu ( meisje is niet meer beschikbaar ) mogen jullie contact opnemen met :

Sylvie  Frey

http://www.elevagedeterreneuve.fr

Tél :06.89.31.05.34      Dit kan in Duits, Engels of Frans

18-01-2018

De eerste foto’s ontvangen vandaag van het klein grut. Dank je wel Sylvie voor de geweldige plaatjes. Zo leuk alweer. Ik blijf dit telkens opnieuw wondertjes vinden. Met het groene bandje is het meisje.

16-01-2018

Hiep, Hiep, Hoera !!! Pupjes van Gismo & Uriane  zijn geboren. 3 jongens & 1 meisje. Allemaal zwart. Helaas was er ook een pupje dood geboren. verder zijn de pupjes zijn allemaal rond en gezond en wegen allemaal rondom de 800-850 gram!! Dus lekker dikke hoopjes geluk. Moeder en kinders maken het goed. Helemaal happy. Dus over een tijdje weer puppen ruiken, heerlijk.

09-01-2018

Gisteren röntgenfoto’s gekregen van de buik van Uriane. Daar zijn de pups al best goed op te zien. Zo bijzonder om op deze manier pups te zien. Helemaal geweldig. Ik ben er heel erg blij mee. Kijk maar eens hoeveel dat jullie er zien. Ik zie er 5 !! Volgende week weten we het zeker. Kan haast niet wachten

Dekbericht 14-12-2017

Jippie, heel goed nieuws gekregen  Gismo Bär vom Ermstal & Unicorn Uriane vom Rosendahl worden ouders. Omstreeks 15-01-2018 worden de pups verwacht bij kennel Elevage de Terre-neuve in Frankrijk. Heel erg blij met deze combinatie. Uriane is een heel mooi meisje uit de Vom Rosendahl kennel. Als de pups er zijn, gaan we ook zeker kijken. Ben weer helemaal happy. Heeft Gismo toch weer mooi gefikst . Super trots op mijn spetter.

01-07-2017

 Weer op puppy bezoek  geweest, samen met Jill, bij Sven en Miranda. Petra en Peter ( de eigenaren van Tiaamii ) waren er ook. Heel leuk om hen weer te zien. Het bezoek was daarom ook wel een beetje emotioneel. Maar wat zijn er toch prachtig mooie pupjes geboren. Het gaat prima met moeder en kinders en ze zijn gegroeid als kool. Tiaamii is een mama, ongelooflijk hoe lief ze met haar baby’s omgaat! We hebben heel veel foto’s gemaakt en heel veel geknuffeld. Ze zijn prachtig.

 

10-06-2017

Op puppy bezoek geweest bij Sven en Miranda. Wat een geweldig mooie pupjes zijn daar geboren. Ik ben heel erg trots op Tiaamii en Gismo.   Zeker op Tiaamii wat is ze een super mama!! Heel veel geknuffeld en genoten van het kleine grut. Ook mama, oma en tantes hebben we bewonderd en geknuffeld. Rondom een dag met een gouden randje.  

25-05-2017

Weer een paar nieuwe baby foto’s ontvangen. Ze groeien als kool. Ik ben zo super trots op papa Gismo !!

21-05-2017

Het gaat heel erg goed met “onze” 7-ling. 4 dagen jong zijn ze nu en ze groeien als kool.  Tiaamii is een uitstekende mama.

17-05-2017

Hiep, Hiep, Hoera, Gismo is papa geworden. Mama Tiaamii Odet vom Rosendahl heeft vandaag het leven geschonken aan 1 bruin meisje, 3 zwarte meisjes, 2 bruine jongens en 1 zwarte jongen. We zijn heel erg trots op dit geweldig mooie koppeltje voor deze 7 wondertjes. We willen ook Miranda en Sven bedanken dat we de hele geboorte van zo kortbij mochten mee beleven. Dank jullie heel hartelijk het was heel bijzonder op deze manier.

25-06-2016

Naar Duitsland geweest dit weekend. Puppy’s gaan kijken! Wat zijn zo mooi en groot geworden, ongelooflijk hoe snel het allemaal gaat. Nog 1 week en dan mogen ze al naar hun nieuwe thuis. Volgend weekend ga ik weer op en neer om afscheid van ze te nemen. Wat gaan we ze missen. Misschien neem ik Gismo mee, kan hij zijn kroost ook nog even zien.

Untitled 5 Zoon van Gismo Untitled 3

Dochter van Gismo Untitled 4

28-05-2016

Een heerlijk weekend Duitsland. Natuurlijk naar de puppy’s van Shalina & Gismo gaan kijken. Wat zijn ze al groot!! Ze waggelen al heerlijk rond en bekijken de wereld op hun eigen leer manier. Zaterdag waren ze de eerste keer buiten en zondag kregen ze de eerste keer puppy pap, haha ze zagen uit!! Ze zijn geweldig, lekker dik en tevreden. Shalina is zo’n geweldig lieve en zorgzame mama. En dat voor de eerste keer. We zijn heel erg verliefd op deze schat.

002 057 045 022

22-05-2016

De puppy’s van Shalina & Gismo zijn vandaag 2 weken jong en wegen beide over de 2 kilo!!  Het zijn lekker mollige puppy’s. Shalina is een hele liefdevolle mama voor haar kindjes en is moeilijk bij ze weg te krijgen. De oogjes en oortjes gaan nu langzaam open en ze proberen een beetje te lopen. Zo schattig

22-05-2016 (4) 22-05-2016 (5) 22-05-2016 (3) 22-05-2016 (2) 22-05-2016 (1)

12-05-2016

De 2 dikkertjes doen het super. Ze groeien als kool, maar dat kan natuurlijk niet anders, ze hebben de hele melk fabriek voor zich alleen. Maja weegt al meer dan 1 kg en Kalle 980 gram

12-05-2016

08-05-2016

Untitled 2

Vandaag zijn de pups geboren!!  Een dochter om 19:25 uur met een gewicht van 830 gram  en een zoon om 19:55 met het gewicht van 850 gram. Het zijn er maar 2 maar wel 2 dikkertjes. Ik mocht van Roswitha en Reiner bij de bevalling zijn en had al een week kriebels in mijn buik. Het was geweldig, wat een ervaring. Heel erg emotioneel en heel erg mooi. Het was voor Shalina best een zware bevalling, maar ze heeft het geweldig gedaan en ze is een hele zorgzame mama. Zo mooi en zo liefdevol. Er ontgaat haar niets als het om haar baby’s gaat.  Hierbij de eerste plaatjes

08-05-2016 (18)Net geboren en nog nat maar lekker bij mama

drinken

08-05-2016 (22)

08-05-2016 (9) Het kleine meisje

Het knulletje 08-05-2016 (42)08-05-2016 (63)Samen bij mama

08-05-2016 (35)

Dekbericht : 27-04-2016

Op 27-04-2016 Hebben Swieber en Gismo een liefdes   onderonsje gehad bij Ton Boxman. Het was een heel mooi en liefdevol onderonsje   en we hopen dat hier over een paar weken hele mooie, gezonde en lieve beertjes uit zijn ontstaan!!  Volgende week de echo en dan weten we meer. Allemaal mee duimen??     Net voor afslag Nunspeet stond langs de kant van de snelweg een ooievaar!! Dat moet toch haast een goed voorteken zijn.

Untitled 2

Swieber en Gismo Jpeg

Geboortebericht : 08-05-2016

Vandaag zijn de pups geboren!!  Een dochter om 19:25 uur met een gewicht van 830 gram  en een zoon om 19:55 met het gewicht van 850 gram. Het zijn er maar 2 maar wel 2 dikkertjes. Ik mocht van Roswitha en Reiner bij de bevalling zijn en had al een week kriebels in mijn buik. Het was geweldig, wat een ervaring. Heel erg emotioneel en heel erg mooi. Het was voor Shalina best een zware bevalling, maar ze heeft het geweldig gedaan en ze is een hele zorgzame mama. Zo mooi en zo liefdevol. Er ontgaat haar niets als het om haar baby’s gaat.  Hierbij de eerste plaatjes :

08-05-2016 (18)08-05-2016 (22)

Nog nat van de geboorte maar wel al lekker warm en veilig bij mama

08-05-2016 (9)Het kleine meisje

De kleine knul     08-05-2016 (42)   08-05-2016 (63)  08-05-2016 (35)

Veilig en warm bij mama

Dekbericht : 05-03-2016

Vandaag heeft, in kennel Bär vom Ermstal, het huwelijk plaats gevonden, tussen Gismo & Shalina Hun huwelijksnacht hebben ze liefde vol door gebracht in hotel Ton Boxman te Nunspeet We hopen, samen met Reiner & Roswitha, op prachtige gezonde bruine baby beertjes rond 06-05-2016.

Foto3

Heb je interesse in een puppie van deze combinatie, neem dan contact op met :

Reiner und Roswitha Kleiß

Neckartenzlingerstr. 11/1

72658 Bempflingen

Telefon: +49 7123 31000

E-Mail: baer-vom-ermstal@t-online.de

31-10-2013

Vandaag gaan de eerste baby’s naar hun nieuwe thuis.

Nog een laatste indruk van Nautibear, Nero, Nelson, Nutella, Nadja en Nala.

We hopen dat ze allemaal een liefdevol thuis krijgen en dat we ze nog eens mogen tegenkomen om te zien hoe ze zich hebben ontwikkeld.

Nutella blijft bij Harald & Bettina, dus haar kunnen we nog regelmatig zien.

31-10-13 Nero 31-10-13 Nutella 31-10-13 Nelson 31-10-13 Nautibear 31-10-13 Nala 31-10-13 Nadja

Geboortebericht : 28-08-2013

Uit de combinatie  Incredible Witch vom Sterntal und Gismo Bär vom Ermstal zijn

3 jongens en 3 meisjes geboren.

welpen6

Dekbericht : 26-06-2013

Incredible Witch vom Sterntal (Hexe) Gismo Bär vom Ermstal
 Hexe  04-07-13 (1) klein

Omstreeks 26-08-2013 worden er uitsluitend bruine pups verwacht.

Merkl Harald 

Mühlstrasse 38

89349 Burtenbach
 
Tel: 08285/9289761
Mobil: 0170 / 2302556
 
E-Mail: 

Geronimos Place